Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ και ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ...ΘΡΗΝΩΔΙΕΣ.!!!

ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΤΥΓΕΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΕΝΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ...

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου:

Πολυπολιτισμική Ελλάδα:
Ένα σύμφυρμα δωσίλογης πολιτικής λευχαιμίας, διεφθαρμένων ποικίλης και πολύχρωμης ύλης, γιγαντοκυτάρων αλλοδαπών μαφιών, κοινωνικών απορριμμάτων και κάθε είδους κακοποιών…
Τι άλλο να περιμένει κανείς από αυτήν την κακοήθη νεοπλασία της πολυπολιτισμικής Αθήνας εκτός από ψυχρές και στυγερές δολοφονίες σαν αυτές των άτυχων αστυνομικών.
Και πόσο υποκριτικοί και αισχροί είναι οι θρήνοι των καθεστωτικών ιερατείων, ιδιαίτερα των πολιτικών και δημοσιογραφικών ιερατείων, απέναντι στα γιγαντοκύταρα του εγκλήματος τα οποία οι ίδιοι έσπειραν και έθρεψαν;
Έχουν ανοίξει τα σύνορα σε κάθε κακοήθη όγκο του εγκλήματος, σε όλες τις μαφίες και συμμορίες του κόσμου, στα διεθνή δίκτυα του εγκλήματος και τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα ψυχρά δολοφονηθέντα θύματα-αστυνομικούς.
Όλα αυτά τα καθεστωτικά Μαντεία που στιγματίζουν ηθικά τη στυγερή δολοφονία των αστυνομικών είναι οι κεντρικές εστίες παραγωγής και αναπαραγωγής αυτού του εγκλήματος, οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος.
Όλο αυτό το φρικώδες σκηνικό της πολυπολιτισμικής λευχαιμίας και της «στόχευσης» των αστυνομικών δεν είναι μόνο ένα σκηνικό υποκρισίας, αλλά και μεθοδευμένης απάτης.
Είναι ένα σκηνικό υποταγμένο στους στρατηγικούς στόχους της ολοκληρωτικής, νεοταξικής άλωσης της ελληνικής κοινωνίας.
Περισσότερα εδω:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5440

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου