Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ... express service ΤΟΥ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...!

ΤΟΥ "ΧΑΡΙΣΕ"... 70 εκατ ευρω ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ...!

"Έργα και ημέρες" του...Σωτήρα της οικονομίας μας.!

Μείζον πολιτικό θέμα γεννάται από τις αποκαλύψεις του «ΘΕΜΑτος» με τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου πού αποφάσισε την άρση δύο φορές του μέτρου δέσμευσης των καταθέσεων και λογαριασμών του επιχειρηματία Γιάννη Ραπτόπουλου, ιδιοκτήτη της εταιρείας Express Service.

Μια προσπάθεια που ακολούθησε την προηγούμενη (στις αρχές Δεκέμβρη) για πλήρη.... διαγραφή χρεών της επίμαχης εταιρείας.!!!

Ο Ραπτόπουλος, , δεν είναι μόνο ο... μεγαλύτερος ιδιώτης οφειλέτης του Δημοσίου, με χρέη σε φόρους και ΙΚΑ ύψους 70 εκατ. ευρώ, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια εκ μέρους του για την πτώχευση της εταιρείας Express Service A.E. και το πέρασμα πάγιων περιουσιακών της στοιχείων, όπως και συμβολαίων με το Δημόσιο, στην... προσωπική του εταιρεία που λειτουργεί παράλληλα.!!!

Κοινώς, ο Παπακωνσταντίνου την πάταξη του "φορολογικού εγκλήματος" την έχει προφανώς γιά τους απλούς πολίτες και γιά "επικοινωνιακούς" λόγους σε όσους δεν ανήκουν στο κόμμα του....

Άντε να "οργανώσει" αύριο Δευτέρα μία εκπομπή ο Πρετεντέρης, προκειμένου να μας διαφωτίσει "πολιτισμικά" ότι το... γιαούρτωμα δεν αρμόζει στην Δημοκρατία...!!!

Περισσότερα εδω:
http://img.protothema.gr/3224DE0012C3B1D842C401940FA6D234.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου