Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ…«ΑΠΑΤΗ» (δήθεν κάτοχος Διδακτορικού) ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠ. ΕΞ. Ο ΦΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑΣ…!!!

Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΤ’ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ…

Προσέξτε πως λειτουργούν οι Χώρες πού σέβονται την υπαρξή τους και κυρίως τους πολίτες τους.
Στη Γερμανία ο Υπ. Εθνικής Άμυνας Καρλ Τέοντορ Γκούτενμπεργκ, προχθές υποχρεώθηκε σε παραίτηση, όταν απεκαλύφθη ότι το διδακτορικό που προσκόμισε στο βιογραφικό του το είχε αποκτήσει…αντιγράφοντας.!
Στην Ελλάδα ο Υπουργός Εξωτερικών Δ.Δρούτσας, αναφέρει στο βιογραφικό του ότι είναι κάτοχος επίσης Διδακτορικού και μάλιστα του «βαρύγδουπου» Πανεπιστημίου της Βιέννης «Forschungsinstitut für Europafragen der Wirtschaftsuniversität Wien», ΧΩΡΙΣ να ΕΙΝΑΙ…!!!
Έχει προηγηθεί έρευνα και το ως άνω Πανεπιστήμιο, τον εμφανίζει, , χωρίς καμία ιδιότητα… Καθηγητή και χωρίς Διδακτορικό δίπλωμα.!
Το αναδεικνύει σήμερα η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Και όμως παραμένει στη θέση του και δεν αισθάνεται ούτε καν να δώσει εξηγήσεις…!
Ούτε στα εκατοντάδες παιδιά, πού έχουν διδακτορικό και παραμένουν… άνεργοι.
Να δείτε πού κανένα Τηλεοπτικό μέσο, δεν πρόκειται να κάνει την παρακμικρή αναφορά.!
Αν συνέβαινε σε Υπουργό της Ν.Δ. , «απατεώνα» θα τον ανέβαζαν, «απατεώνα» θα τον κατέβαζαν και θα είχαν χαλάσει τον κόσμο…

1 σχόλιο:

  1. Καλά τα λέτε εσείς, αλλά το διδακτορικό μας έφαγε; Εδώ ο άνθρωπος όποτε ανοίγει το στόμα του να μιλήσει Ελληνικά, συναγωνίζεται τον άλλον (τον GAP) στα "μαργαριτάρια" που θα ξεφουρνίσει. Αφού κανένας τους δεν είναι Έλληνας, πάλι καλά που μας κάνουν την τιμή και όταν απευθύνονται δημοσίως προς τον ελληνικό λαό, μιλάνε αυτά -τέλος πάντων- τα ελληνικά που μιλάνε. Θα μπορούσαν να ομιλούν ο καθένας την μητρική του γλώσσα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Τέλος, από αυτή ειδικά την κυβέρνηση εδώ έχει καταστρατηγηθεί κάθε έννοια δικαίου και νομίμου, το Σύνταγμα κατάντησε κουρελόχαρτο, ποιός να κάτσει τώρα να ασχολείται με το "διδακτορικό" του φον-Δημητράκη, καλά καλά οι μισοί Έλληνες δεν ξέρουν καν περί τίνος πρόκειται.

    Ελλάδα: Γελοίο κράτος, γελοία κοινωνία, γελοία όλα. Δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας. Μόνο να ξαναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες όπως ο φοίνικας, αλλά χλωμό το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή