Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ ΝΕΑ... ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ .!!!

ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ: "ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΤΠΙΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ"...

Μετά την αναταραχή γιά το "φλερτ" Ν.Δ--Βορίδη, τό οποίο προκάλεσε αναταράξεις στο ΛΑΟΣ, γιά την επικείμενη μετακινησή του, έρχεται ένα άλλο επίσης βαρύτατο πλήγμα, που τσαλακώνει τον Καρατζαφέρη...
Ο Βουλευτής Βελόπουλος, τον κτυπά "κατάμουτρα" γιά... δεύτερη φορά.!!!

Η πρώτη ήταν, όταν στις 20-10-010, με την συζήτηση γιά την ενότητα της Κεντροδεξιάς, στην οποία ήθελε να πρωταγωνιστήσει ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος απαξιωτικά γιά τον Καρατζαφέρη δήλωνε:
« Αυτός ο βηματισμός, θα βρεθεί μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο, τον οποίο θα πρέπει να κάνουν, μόνο οι.... ηγετικές φυσιογνωμίες του χώρου..!!!

Το γεγονός, ότι κάποια "τριτοκλασάτα"στελέχη βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις για το θέμα, εδράζεται στην προπάθειά τους να αποκτήσουν.... λίγο φως δημοσιότητας.!"
Εδω:
http://politikosafari.blogspot.com/2010/10/blog-post_21.html
Τώρα διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ σε ρεπορταζ με τίτλο "Να απομονώσει τον ΛΑΟΣ θέλει η Νέα Δημοκρατία", ότι σε νέα αμφισβήτηση Καρατζαφέρη προχωρεί ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, με επαινετικούς αντίστοιχα χαρακτηρισμούς για τον Αντώνη Σαμαρά:
«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι σοβαρός πολιτικός με πρωτοτυπία στη σκέψη, χωρίς να κουβαλά τα βαρίδια του παρελθόντος».
Εδω
:http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=387348&h1=true

Οί πάντες πήραν "χαμπάρι", ότι ο Καρατζαφέρης είναι κρίκος της αλυσίδας, με την οποία αλυσοδέθηκε η Ελλάδα στα δεσμά του Μνημονίου. Δεν τολμάει βέβαια να αρπάξει τον Βουλευτή από τα..αυτιά!
Θα πάει σε 2-3 ημέρες μετά από προσυνενόηση να"εξιλεωθεί" στην εκπομπή του Αυτιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου