Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ καί Ο "ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ" ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΠΑΤΩΝ και ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ...!!!

Ο ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΗΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΩΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ  ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...!!!

Στην εγκληματική οργάνωση  της τοκογλυφίας και εκβίασης κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ' επάγγελμα, πού συνέλαβαν οιαρχές

στην Θεσσαλονίκη, εκτός από τον δημοσιογράφο της ΕΤ3 Γ.Φερέτη, και τον κολλητό του Βενιζέλου  Διευθυντή   του ΣΔΟΕ Παπαχατζή  (τι περίεργο) είναι και "επιλογή" Καρατζαφέρη ως Αντιπεριφερειάρχη Μακεδονίας (τί σύμπτωση)  τού Μ. Καραμπέρη...
Οι "δραστηριότητες" Καραμπέρη εκτός  από τον υπόκοσμο της Θεσσαλονίκης φθάνουν καί στην Μονή Βατοπαιδίου...!!!
Σας λέει τίποτα η ξαφνική στροφή Καρατζαφέρη υπέρ τού Εφραίμ;;;
Μάλιστα δε ο τηλεπωλητής και Βουλευτής του ΛΑΟΣ είχε προαναγγείλει την Υποψηφιότητα Καραμπέρη ως Αντιπεριφερειάρχη Μακεδονίας ως...ευχάριστη έκπληξη...!!!
Χάθηκε μία καλή "χορηγία" γιά τις Βουλευτικές εκλογές...
Κρίμα...!!!

3 σχόλια:

  1. Η ρήξη και η ανατροπή δεν γίνονται με ευκαιριακή τηλεοπτική-δημοσιογραφική –πολίτικη επικαιρότητα…μαζεύοντας τα αποφάγια της Ντόρας.

    Ο απλός οπαδός του ΛΑ.Ο.Σ. δεν τολμάει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο την κοινωνία και να υποστηρίξει ορισμένες λάθος επιλογές του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλακώνονται Καρατζαφερης-Βελόπουλος και ο ένας τα ρίχνει στον άλλον γιά το ποιός ευθύνεται γιά τον εκβιαστή και τοκογλύφο Καραμπέρη.
    Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο λαμόγιων.
    ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαυτό στις κρυφές και πραγματικές δημοσκοπήσεις το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη σε Β'Αθήνας και Πειραιά είναι 6ο κόμμα και στην Αθήνα 7Ο με 3,1% και το ξεσκίζει η Χρυσή Αυγή πού παίρνει 6%.
    Να δούμε αν ο Καρατζαφέρης μπεί στη Βουλή και δεν μείνει απέξω να κάνει παρέα και παρηγοριά στην Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή