Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΜΥΓΑ (στο νερό) ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ... ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ...!!!

 ΩΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΑΝΤΑ,  ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΠΕΤΡ-ΕΛΑΙΟ...!!!

Ο πολιτικός ορίζοντας του κόμματος του ΛΑ. Ο. Σ. καθίσταται ομιχλώδης, μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις για «συνοικέσια» και φιλίες τού Προέδρου του Γ. Καρατζαφέρη αλλά και πρωτοκλασάτων στελεχών του με την Κόζα Νόστρα του Βορρά.

Συννεφιασμένος είναι παράλληλα και ο πολιτικός ουρανός για τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος εικονίζεται σε νέες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με το θεωρούμενο από την Αστυνομία ως πρωτοπαλίκαρο του αρχηγού της εγκληματικής ομάδας (Μάρκου Καραμπέρη), τον 47χρονο Δημήτρη Λογοθέτη.
Τα προβλήματα όμως για τον κ. Βελόπουλο δεν σταμάτησαν ποτέ, αφού και στο παρελθόν δεν ήταν προσεκτικός στις κινήσεις του, καθώς είχε καταδικαστεί με αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού.
Σύμφωνα με την απόφαση 1375-1376/99 του Εφετείου Θεσσαλονίκης, ο τότε πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. Ημαθίας και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΤV Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνος Ζαρκάδας κατήγγειλε ότι ο Βελόπουλος, ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής κοινωνικής εκπομπής, ιδιοποιήθηκε παράνομα ποσό 1.440.000 δραχμών από τις διαφημίσεις που έμπαιναν στο κανάλι. 
Κατά τη διαδικασία της δίκης αποδείχτηκε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ είχε συμφωνήσει ότι 60% των διαφημίσεων θα δίνει στον ιδιοκτήτη του και 40% θα το κρατάει αυτός, εισέπραξε 2.400.000 δραχμές και δεν απέδωσε τις 1.440.000 δραχμές. 
Ο σημερινός βουλευτής του ΛΑΟΣ όμως (και τότε πολιτευτής με τη Ν.Δ. στην Ημαθία) είχε μηνύσει με τη σειρά του τον γιατρό και ιδιοκτήτη του σταθμού για εξύβριση και δυσφήμηση. 
Ο Ζαρκάδας, κατά τα πρακτικά της δικαστικής απόφασης, είχε αποστείλει επιστολή προς την επιτροπή ελέγχου υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. ισχυριζόμενος ψευδώς για τον Βελόπουλο ότι «εξαργυρώθηκε η σιωπή του από την εταιρία εμφιαλώσεως ύδατος ΙΟΛΗ, ώστε να μη δημοσιοποιήσει την ανεύρεση μύγας εντός φιάλης...». 
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ακροατής πήγε στον Βελόπουλο ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, που είχε μέσα μια μύγα. 
Ο Βελόπουλος συναντήθηκε στην Αθήνα (τυχαία, όπως είπε ο ίδιος, στο Κολωνάκι) με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας- κολοσσό και γυρίζοντας πίσω η εταιρία «απέστειλε διαφήμιση στο TV Θεσσαλονίκη, κάτι που δεν συνηθίζεται στα τοπικά κανάλια». 
Ο κ. Ζαρκάδας καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση για απλή δυσφήμηση και όχι για εξύβριση, αφού ο κατηγορούμενος γιατρός «δεν τελούσε σε γνώση της αναλήθειας των περιστατικών και τον κατήγγειλε στο κόμμα για να προστατέψει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.», όπως αναφέρεται στην απόφαση. 
Ο Κυριάκος Βελόπουλος καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για υπεξαίρεση. 
Εν συνεχεία, ο τότε πολιτευτής προσέφυγε στον Αρειο Πάγο, αλλά το ανώτατο δικαστήριο, με την υπ' αριθμόν 325/2000 απόφασή του, απέρριψε την από 24 Μαΐου αίτησή του και η ποινή παρέμεινε.
Δημοκρατια
Ε, αμέσως μετα προσχώρησε στο "φυσικό" του χώρο, το ΛΑΟΣ τού Καρατζαφέρη και --γιά Πατριωτικούς λόγους και Δημοσίου συμφέροντος --συνήψε σχέσεις με τον... υπόκοσμο της Θεσσαλονίκης ...!!!
Ξέρει καλά πού υπάρχει πετρ-έλαιο...

4 σχόλια:

  1. Γνωστο λαμογιο και Ελ-λαδέμπορας ο κύριος.
    Άν δεν τον μαζευε ο Καρατζαφέρης θα ήταν στη φυλακή παρέα με τον Καραμπέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΧΟΛΗ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΞΥΔΙ!! Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ! ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ" ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΤΟΥ ΕΥΧΩΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κύριε Καραμπέρη των 01:15 ΑΜ, γιατί σας ενόχλησε το δημοσίευμα;
    Τα μοιραζόσατε μαζί με το αρχιλαμόγιο τον Βελόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή