Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣΕΙ", ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΝΗ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ...!!!

 "ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ" ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ...!!!

Ορισμένα γεγονότα διέπονται απο την κοινή λογική και τα αποδεικνύει η αλληλουχία των γεγονότων.
Οί δύο Εισαγγελείς πρό ενός μηνός υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους διότι εκτός από τις παρεμβάσεις στο έργο τους έλαβαν γνώση σχεδίου νόμου το οποίο προέβλεπε την... αντικατάστασή τους...!!!

Αυτό αναφέρεται ρητά στην επιστολή παραίτησης...
Χειριζόντουσαν τις πλέον σοβαρες υποθέσεις και κυρίως τα CDS τού Αντρίκου και το φουσκωμένο έλλειμμα της ΕΛΛΣΤΑΤ του 2009, "χάρις" στο οποίον μας έβαλε ο Γιώργος στο Δ.Ν.Τ.
Γεννάται σε κανένα αμφιβολία ότι όταν οί Βενιζέλος-Παπαιωάννου αποφάσισαν να τούς αντικαταστήσουν στις έρευνες με  Αντισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δεν το έκαναν επειδή είχαν διαπιστώσει ότι οι πιέσεις τους δεν έπιαναν τόπο.;;;
Δέστε, είναι αυταπόδεικτο σήμερα, πού μετά τον σάλο πού δημιουργήθηκε με την παραιτησή τους, παρέμειναν στις θέσεις τους και ζητούν την παραπομπή του Γ.Παπανδρέου.
ή Μήπως πιστεύει κανείς ότι όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες και γιά τα   CDS τού Αντρίκου, δεν θα καταρρεύσει αυθωρεί και μονομιάς το σύστημα Πασόκ και δεν θα αλλάξουν ριζικά και συνθέμελα όσα το σύστημα μας "φουρνίζει" περί της βιωσιμότητος τού χρέους και της Εθνικής ανάγκης, εμείς να υποκύπτουμε και να πεινάμε και αυτοί να κερδοσκοπούν;;;
Τί άλλες αποδείξεις χρειάζονται;;; 

3 σχόλια:

  1. Ηλίθια φασισταριά με τις μαλακίες σας συσπειρώνετε το ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΞΕΚΟΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ . ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή