Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

«Ο "ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟΣ" ...ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ»...!!!

 «ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η...ΕΥΡΩΠΗ»...!!!

Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
π. Γενικός Δ/ντης του ΛΑΟΣ

(Είπε ο πρόεδρος του  ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή κατά τη συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Κυβέρνηση Παπανδρέου, απευθυνόμενος στον Ευαγ. Βενιζέλο): 
«Εγώ κ. υπουργέ των Οικονομικών θέλω να μπορώ να σας κάνω τις προτάσεις απ΄ ευθείας.

Να βάζουμε τις ιδέες στο διυλιστήριο, στην επώαση, μήπως μπορέσουμε να γεννήσουμε μια ελπίδα αύριο στον τόπο!» 
Από τότε αυτοανακηρύχθηκε «ρυθμιστής», γιατί σοβαρές προτάσεις εξόδου από την κρίση, δεν ακούστηκαν.
Στη συνέχεια ξέχασε προσωρινά τον ρυθμιστικό του ρόλο, έγινε συγκυβερνήτης για να περάσει στην άλλη άκρη, απειλώντας,  ότι θα αποσυρθεί από την συγκυβέρνηση, αν. . . .!!!
Ώσπου, προχθές ο Καρατζαφέρης πήγε στην σύσκεψη των Αρχηγών για να φύγει, αλλά έμεινε! Είπε δε στους Βουλευτές του: «Ήτανε χθες μία εξαιρετική συνάντηση! 
Πήγα, γνωρίζοντας ότι, προκειμένου να επιτύχει, είχα αποφασίσει να αποσύρω το κόμμα από την κυβέρνηση. 
Όμως, έγινε! 
Εστέφθη με πλήρη επιτυχία! 
Έγινε ένας επιτυχημένος διάλογος! . . . 
Είχαν φύγει όλα εκείνα τα στοιχεία της καχυποψίας ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς και δεν υπήρξαν εντάσεις». Εκείνοι χειροκρότησαν ανακουφισμένοι και περιχαρείς. Αυτό θα πει ρυθμιστής!
Ούτε λέξη όμως ο «μαρτυριάρης» για το κείμενο, που τους έδωσε, όπως λένε ο Πρωθυπουργός με περιεχόμενο τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης εν όψει της επικείμενης δανειακής σύμβασης, αφού η νέα δανειακή σύμβαση θα πρέπει - κατά τους τροϊκανούς – να έχει και την υπογραφή, αλλά και την γραπτή δέσμευση των Αρχηγών.
Όσο κι αν φαίνονται ξεκάθαρα όλα αυτά, σε κάποιον που τα διαβάζει με το «καθαρό μάτι», κρύβουν τον σκοτεινό ρόλο, που έπαιξε και εξακολουθεί να παίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Καρατζαφέρης στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου, στο όνομα «της σωτηρίας της Ελλάδος», προσθέτοντας και το ρηθέν από την Ευρωβουλευτή Νικη  Τζαβέλα: 
«Να χρεοκοπήσει η Ελλάδα για να.... διασωθεί η Ευρώπη»...!!! 
Μάλλον δεν κατάλαβαν εκεί στο ΛΑΟΣ με ποιο τρόπο μπορεί να σωθεί η Ελλάδα ή με ποιες άλλες ανοησίες, κολοτούμπες, ασυνάρτητες πολιτικές και ενέργειες θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, αλλά τους ενδιαφέρει μόνο ο ρόλος του ρυθμιστή  και ας ζήσουν οι νεοέλληνες τη χρεοκοπία με τις συνέπειες της, που ζούσαν μες τη καλή χαρά.
Είναι σκοτεινός και περίεργος ο ρόλος τους, αφού ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο (χωρίς να το διαβάσουν), αμέσως έσπευσαν να δηλώνουν αντιμνημονιακοί (τι διάβασαν άραγε;) και σήμερα συγκυβερνούν, στηρίζουν και εφαρμόζουν τα αποφασισμένα και εντελλόμενα από την τρόικα και μάλιστα είναι έτοιμοι να υπερψηφίσουν και τη νέα δανειακή σύμβαση.
Όλος ο κόσμος περιμένει με αγωνία ή με κομμένη την ανάσα ποιες ιδέες θα μπουν «στο διυλιστήριο και στην επώαση», ώστε να φέρουν την αυριανή ελπίδα, γιατί τα μέχρι σήμερα ληφθέντα μέτρα απομακρύνουν τις όποιες ελπίδες και προσδοκίες, βυθίζουν τη χώρα στην ύφεση  και φέρνουν απογοήτευση και μαρασμό στους πολίτες, όπως για παράδειγμα:
στην εργασία, η οποία απορρυθμίστηκε πλήρως (ανεργία, ή να έχει αυξηθεί κατά 102,46% η μετατροπή συμβάσεων εργασίας  πλήρους απασχόλησης σε συμβάσεις μερικής απασχόλησης σε σχέση με το 2010, ενώ κατά 307,44% να έχει αυξηθεί η μετατροπή των συμβάσεων πλήρους απασχόλησης).
στους μισθούς και τις αμοιβές, (μείωση και περικοπές των κατώτατων αµοιβών, «πάγωµα» μισθών και ωριμάνσεων, μη μείωση του μισθολογικού κόστους «εισφορές εργοδοτών – εργαζομένων»), κλπ.
Αυτά συμβαίνουν με την ψήφο και του «ρυθμιστή των εξελίξεων» και της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ενώ εισπράττουν προκλητικά την πλούσια κρατική οικονομική ενίσχυση τόσο του κόμματος όσο και αυτή  του περίεργου μορφώματος ιδρύματος «Ιων Δραγούμης».
Οι εκλογές έρχονται, όπου οι ψηφοφόροι θα τους απορυθμίσουν, βοηθούντος και του «αντιμνημονιακού» Π. Καμμένου, που έρχεται!!!

8 σχόλια:

  1. Ψάχνεται τώρα το ''λαμόγιο'' ο Σχοινάς,να χωθεί στο κόμμα του Καμμένου.Αφού φλέρταρε με Ν.Δ,με ''Σπίθα''και με όποιον άλλον ''καημένο'', κυνηγάει ''μάγισσες''!Τέτοιοι τύποι, επικίνδυνοι,αρθρογραφούν,φτύνουν εκεί που έγλειφαν και συνιστούν την χειρότερη μορφή καιροσκόπων πολιτικάντιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε εσυ πού μιλάς για καιροσκόπους πες στον φιλο σου τον Καρατζαφέρη θα μας δείξει ποτέ άν έχει απολυτήριο Γυμνασίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από που προκύπτει ότι ο Καρατζαφέρης είναι φίλος μου;Πάντως απόλυτήριο Γυμνασίου,μάλλον έχει,αλλά χρειάστηκε να πάρει 6 χρόνια αναβολή από τον στρατό!!!

      Διαγραφή
  3. Ti "μάλλον" έχει;
    Έχει ή δεν έχει;
    Ούτε πλαστό όπως ο Αιβαλιώτης δεν μπορεί να δείξει.
    Φίλε μη πιάνεσε κορόιδο, από αγράμματους καιροσκόπους δεν σου πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μου κανει εντυπωση η προθυμια για σχολια και υβρεις οσων αφορουν το πασοκ,στα αλλα κειμενα ουτε λογος,αντι να τους παρετε ολους στο κυνηγι,ακομη εξακολουθητε και κανετε διακρισεις,ποιος απ ολους αυτους δεν ευθυνεται,πατε καλα?μ αυτα τα μυαλα ποιος ξερει ποιον θα μας κατσικοσεται παλι στο σβερκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καρατζαφέρης έχει πτυχίο και ήταν συμαθητής τού Καραμπέρη στην μεγάλη τού γένους σχολή των εκβιαστων, τοκογλύφων και προστατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καρατζαφέρης και η δυσώνυμη κλίκα του δεν εκπροσωπούν πιά κανέναν.

    Οι λιγοστοί οπαδοί που του απόμειναν ελπίζουμε σύντομα να ξυπνήσουν και να συσπειρωθούν στους νέους πολιτικούς σχηματισμούς που θα προκύψουν ,γιά να καλύψουν το κενό της Πολιτικής και της Ιδεολογίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..'ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ '' και ...ιστορίεs!
    'Εχουν γνώση οι φύλακεs για το τι είναι
    αυτά..'Οσοι ψηφίζουν Καρατζαφέρη απορίαs
    άξιο είναι με τι σκεπτικό,ειδικότερα δε μετά
    την υπόθεση με τον Καραμπέρη..Όσο για τον
    κ.Ν.Σ. ακόλουθεί τον κανόνα που λέει πωs όταν
    'ο κλειδοκράtωρ'του δωματίου με την μαρμίτα
    που ανήκει στον λαό,
    πετάει έξω τα φιλαράκια του ή τα δήθεν φιλαράκια ,αυτοί μετά γίνονται οι χειρότεροι
    εχθροί του..Φωνάζουν δήθεν γιατί αυτό που είχε
    μέσα η μαρμίτα δεν πήγε στο λαό,άλλα στην ουσία για αυτούs τουs ίδιουs φωνάζουν,που μείναν στην...απέξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή