Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ...ΣΛΑΒΟΥΣ...!!!

 "ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΠΩΣ Ο...ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ"...!!!

Μετά θάνατον και ενώ είχαν είχαν κηρύξει Εθνικό πένθος την ημέρα της κηδείας του οι Σκοπιανοί και κυρίως της διασποράς...αναθεματίζουν τώρα τον Γκλιγκόροφ.

Κατηγορούν  τις αρχές των Σκοπίων  ότι… έβαλαν τον λαό να θρηνεί ομαδικά, όπως έκανε το καθεστώς της Πιονγιάνγκ για τον Κιμ Γιονγκ Ιλ! 
«Θα έπρεπε να ταφεί στα Καρπάθια σαν τον Δράκουλα και όχι στο κέντρο των Σκοπίων» 
«Η ημέρα του θανάτου του, που ορίσθηκε ημέρα εθνικού πένθους θα φέρει γρουσουζιά στην πατρίδα», είναι μερικά από τα δημοσιεύματα φανατικών, πού δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα..
 Θυμήθηκαν όλοι πως ο Γκλιγκόροφ ήταν ο πολιτικός που αποδέχθηκε προσωρινή ονομασία για τη χώρα τους από τον ΟΗΕ (ΠΓΔΜ), ενώ τον θεωρούν  υπεύθυνο για το γεγονός ότι αποδόθηκε η ιθαγένεια του κρατιδίου σε 130.000 Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου. 
Αυτό δε που σε καμία περίπτωση δεν εννοούν να συγχωρήσουν στον αποθανόντα Πρόεδρο είναι το γεγονός ότι είχε υποστηρίξει πως οι συμπατριώτες του δεν έχουν καμιά σχέση με την Μακεδονία του Μεγαλέξανδρου. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια σχόλια δημοσιεύθηκαν και σε Ρουμανικές εφημερίδες με έμφαση στις δηλώσεις Γκλιγκόροφ, σύμφωνα με τις οποίες οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και όχι Μακεδόνες. 

2 σχόλια:

  1. Στο ανοικτό φορτηγάκι που τον κήδεψαν ....... βλέπω μια κίτρινη γραμμή, δεν ξέρω αν ισχύουν τα ίδια με την Ελλάδα αλλά τέτοια γραμμή έχουν τα δημόσια αυτοκίνητα των ΟΤΑ (δήμων)...... Εάν αυτό είναι πραγματικότητα τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.

    Κοινώς (τότε) τον κήδεψαν με το ΚΑΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ....

    http://mikros-romios.gr/?page_id=371

    Και για να το πάμε στα δικά μας κατοχικά:

    http://athensville.blogspot.com/2009/10/12.html

    http://892fm.blogspot.com/2011/10/blog-post_08.html


    Δημοτικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα με το "εμπόρευμά" τους... λέτε να έκαναν κάτι τέτοιο οι "μακεδόνες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε τέτοιο σωβινιστικό παραλήρημα των σκοπιανών, ακόμη και στο θάνατο κατά του συμπατριώτη τους, επειδή πιστεύουν ότι είναι απόγονοι σε.... ευθεία γραμμή του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, άντε να βρει κανείς λύση μαζί τους στο θέμα του (κλεμμένου) ονόματος. εχουν δίκιο όσοι στην ελλάδα λένε ότι η "λύση" είναι μία και μόνη: η διάλυση με κάθε τρόπο του ψευδοκρατιδιακού μορφώματός τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή