Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

"ΑΝΟΗΤΕΣ" και "ΓΕΛΟΙΕΣ" ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΥ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΣΤΗΝ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!!

Ο "ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΣΕ... ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ...!!!

Ο επαγγελματίας στην πλαστογραφία και καθ' έξιν στην εξαπάτηση, Εκπρόσωπος Τύπου τού ΛΑΟΣ Κ.Αϊβαλιώτης, ούτε στην δεύτερη επιστολή του απάντησε στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, επί της ουσίας των εις βάρος του συνταρακτικών αποκαλύψεων.

*-- Εξακολουθεί την συνηθισμένη τακτική των ενόχων, πού άλλα τούς ρωτάς καί... άλλα απαντάνε...!!!
"Μέ άλλα λόγια να αγαπιώμαστε", όπως σημειώνει και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
*-- Δεν απαντά, γιατί κηρύχθηκε "ανυπότακτος διαρκείας" και δεν προσκομίζει (τρέμει, γιατί είναι ανύπαρκτο) το δήθεν  "γνήσιο" πιστοποιητικό με το οποίο εξαπατούσε τις Στρατιωτικές Αρχές παίρνοντας διαρκείς αναβολές στράτευσης γιά να μην υπηρετήσει την Πατρίδα... 
*-- Δεν απαντά γιατί υπηρέτησε μόνο 45 ημέρες, εκ των οποίων τις... δύο (2) τελευταίες στον Έβρο..!!!
*-- Προσπαθεί να βάλει στην ίδια μοίρα με τον εαυτόν του, ο "ανυπότακτος διαρκείας" με άλλους πού παρουσιάσθηκαν νόμιμα πλήν όμως είχαν "βύσμα" και υπηρέτησαν σε προνομιακές θέσεις.
Τί σχέση έχει ο παράνομος, με το εξευτελιστικό και ταπεινωτικό αδίκημα του "ανυπότακτου διαρκείας" Αιβαλιώτης , με τον νόμιμο φαντάρο πού υπηρέτησε π.χ. ως γραφέας;;;
*-- Ως καθ' έξιν στην εξαπάτηση,  "περίεργος" από κάθε άποψη Βουλευτής τού Καρατζαφέρη-- και όχι μόνο--, γράφει στο φθηνογραφημά του οτι..."παρουσιάστηκε μόνος του στην Στρατολογία και ζήτησε να υπηρετήσει"...!!!
Ε, όταν ένα Βουλευτής λέει τέτοια χονδροειδή ψεύδη είναι πολιτικός... απατεώνας με περικεφαλαία καί δεν θα πρέπει να κάθεται στα έδρανα της Βουλής...!!!
 Εξηγούμεθα:
*-- Στις 12-3-08, με το Φ.429/334/4176Σ568, ο Εισαγγελέας Στρατοδικείου , κηρύσει τον Κ.Αϊβαλιώτη "ανυπότακτο διαρκείας".
Αυτός επήγε στην Θήβα και παρουσιάστηκε τον Μαϊο, δηλ. μετά την ανακηρυξή του  ως "ανυπότακτος διαρκείας"...!!!
Πώς λοιπόν παρουσιάστηκε μόνος του και ζήτησε να υπηρετήσει;;;
Αυτά μόνο στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ μπορεί να τα λέει στούς εναπομείναντες αφελείς και ανυποψίαστους οπαδούς Καρατζαφέρη...
Πάντως ούτως ή άλλως θα περιμένουμε να απαντήσει στά νέα επτά (7) ερωτήματα που τού θέτει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και εδώ είμαστε...
(Διατηρούμε τεράστιες επιφυλάξεις αν θα απαντήσει)...!!!

5 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά στο Politiko Safari γιατί δεν λυπόσαστε τον γλίτσα;
    Δεν βλέπετε πού τα μάτια του κοντεύουν να σμίξουν με τη μυτη του και σε λίγο θα ενωθούνε και θα γινουν ένα και θα μοιάζει με κύκλωπα;
    Τί φάτσα είναι τούτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πατριδοκάπηλος βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αιβαλιώτης έβαλε και στην Ευρωβουλή τη γυναίκα του Α. Γιούτσου για να πληρώνεται 2 αργομισθίες, μία στο Βέλγιο και άλλη μία από το Ελληνικό Δημόσιο μέσω ΛΑΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΤΙ ΚΟΜΑΝΤΟ "45ΗΜΕΡΟ" ΕΙΝ'ΑΥΤΟ ΒΡΕΕΕ!!!ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ! "ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ΒΡΕ! ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΞΕΡΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝΟΠΩΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ (ΧΑΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!!) ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!!! ΦΕΚ 285/21-10-2004 ΤΕΥΧΟΣ Γ΄:
    “Με την υπ’ αριθμ. ΔΥ1α/Γ.Π. 68788/7-10-2004 κοινή απόφαση των Υπουργών Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που εκδόθηκε σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, αποσπάται, από 15-7-2004, η ΓΙΟΥΤΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Πέτρου, υπάλληλος του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), κλάδου ΠΕ Αγρονόμων-Τοπογράφων Μηχανικών, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε προσωρινή ομοιόβαθμη θέση που συνιστάται με την απόφαση αυτή. (Αριθ. βεβ. ΥΔΕ Υπ. Υγείας και ΚΟιν. Αλληλεγγύης 9093/15.10.2004″
    ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ – ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ “ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ”, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΦΙΛΙΚΑ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ” ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ!!!!!!!!!”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι και ο Βαιτσης Αποστολάτος που είναι και αντιπρόεδρος της Βουλής έχει πάει στο στρατό,κάπου θα τον είχαν βοηθητικό, αυτή η μούρη
    δεν μπορούσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή