Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΤΑ’ ΠΙΝΕ ΣΤΟ GOLDEN HALL ΓΙΑ ΝΑ... ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ...!!!

 ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΗΝ Mercedes ΤΟΥ, (C200 Κοmpressor) και ΤΟ ΛΗΓΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ...!!!

Ο φακός μας συνέλαβε τον ανυπέρβλητο Κίμωνα Κουλούρη να πίνει τον καφέ του, στο GOLDEN HALL( τι στην ευχή, ευρώ μοιράζει η Μαριάνα και όλα τα "φρούτα " της πολιτικής μαζεύνται εκεί;) , τού Λάτση...!!!

Βέβαια δεν μπορέσαμε να τον αποθανατίσουμε en face για να απολαύσουμε τα πανέξυπνα μάτια του, μπογιατισμένα με  eye liner--mascara. κ.τ.λ.
Συνέχεια ο φακός, κατά περίεργο τρόπο  τον έπαιρνε από πίσω...!!!
Πληροφορίες θέλουν να τον απασχολούν οι απαντήσεις πού πρέπει να δώσει πώς συμβαίνει :;;;
Η μπλε Mercedes C200 Κοmpressor πού αγόρασε με  leasing από την εταιρία AVIS, πού έχει περάσει στον έλεγχο της Τράπεζας Πειραιώς και  μανατζάρεται τώρα από τον επιχειρηματία Άλκη Πέτα πού κατά διαβολική σύμπτωση-- όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-- έχει νοικιάσει το ανάκτορο που διατηρεί στην Εκάλη στον… Νίκο Παπανδρέου,  αδελφό του π. Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου...!!!
Πλήρωνε κόσμε εσυ περικοπές, φορολογία, Μνημόνια, κουρέματα, φτώχεια, ανεργία,Γιωργάκη, Παπαδήμο, η διαπλοκή είναι εδώ:
ΞΑΝAΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ…!!! 

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ. ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΜΕΓΑΛΟΛΕΥΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι άλλο πρέπει να συμβεί σε αυτή την χώρα ώστε η άποψη ανεύθυνων και ανίκανων ρεμαλιών σαν τον Κουλούρη να πάψει να αποτελεί ειδηση...? Εάν σκευτείτε ποιοί μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια δεν είναι παράλλογο που έφτασε η χώρα σε αυτή την κατάντια. Αλήθεια τι μπορει να προσφερει στον ΣΥΡΙΖΑ η προσάρτηση ατόμων ανικάνων, το ελάχιστο με μειωμένες ικανότητες εάν όχι βλακών που όμως αυτοί νομίζουν ότι είναι πανέξυπνοι αλλά και εκλεκτοί... Ο εν λόγο κύριος και οι όμοιοι του είναι ο βασικός λόγος της κατάντιας μας. Όλοι αυτοί όπου σταθούν και όπου βρεθούν πρέπει να λιδωρούνται και να χλευάζοντια από όλους μας. Αν και ο εν λόγο κυριος δεν καταλαβαίνει πολλά ααπό αυτά, περπατάει στον δρόμο και τον βλέπουν και τον δείχνουν και γελάνε και αυτός λεέι κοιτα κοιτα ο κόσμος με αγαπάει. Είναι αυτό που λέμε τονφτύνουν και αυτός νομίζει ότι ψιχαλίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή