Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ "KAMORRA" ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ--ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ--ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ...!!!

"ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Π.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ π. ΑΝ/ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!!


Σάλος στο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ.,  σε  στελέχη και εναπομείναντες οπαδούς από την αποκάλυψη, ότι ο φερόμενος ως Αρχηγός της Μαφίας Μάρκος Καραμπερης, ήταν και Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Μακεδονίας του 
ΛΑΟΣ.

Τό ΛΑΟΣ κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των στελεχών του καί ενώ εναγώνια προσπαθούσε να κρυφτεί, αναγκάσθηκε με χαρακτηριστική καθυστέρηση να εκδώσει μιά ανακόινωση γιά να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα...!!!
Ισχυρίζεται το εξής κωμικό:
"Ο Καραμπέρης δεν αποτελεί στέλεχός, ή μέλος μας".!!! 
Εκτίθεται ανεπανόρθωτα...
Είναι ακόμη χειρότερα...!!!
Πως τότε έναν "άγνωστο" πού δεν είναι μέλος τού κομματός  τον "έχρισαν" Αντιπερειφεριάρχη Μακεδονίας;;;
Μήπως με την "μόρφωσή" του ή τα... χρηματά του;;;
Απάντηση δίνει ο π. Αν/της Γραμματέας του ΛΑΟΣ,  Π.Αποστόλου με επιστολή του πού δημοσιεύονται σήμερα σε δύο εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
Βέβαια επειδή έχουν συνωστισθεί στο ΛΑΟΣ κάθε... ποικιλίας "φρούτα" ο Αποστόλου κάνει αναφορά και στούς Βουλευτες Κ. Αιβαλιώτη και Ν.Τζαβέλλα πού με "ανάρμοστες" πράξεις και δηλώσεις προκαλούν την πολιτική ευαισθησία της κοινωνίας σε πολιτικό και ποινικό επίπεδο...
Κάντε στις φωτο κλικ και διαβάστε το περιεχόμενο των καταγγελτικων επιστολών Αποστόλου...

13 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αποστόλου έχει ακριβή λόγο και ξέρει να γράφει.
    Ποτέ δεν περίμενε ο Καρατζαφέρης να του βγει κάποιος κατ,αυτόν τον τρόπο. Δεν περίμενε πως κάποιος θα είναι πιο έξυπνος από αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Politiko Safari
    Βαράτε τους αγράμματους, αστράτευτους και λαμόγια του ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στο πολιτικό σαφάρι που αναδεικνύει σπουδαία και επίκαιρα θέματα.
    Μπράβο και στον Αποστόλου για την τόλμη του και την παρρησία του.
    Είναι ο de Pietro του κολοκόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ, ΤΟΝ ΜΠΑΜΙΧΑ,ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΨΑΞΕ ΠΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για θυμηθείτε τον όρκο που δίναμε παλιά τα μέλη του ΛΑ.Ο.Σ:

    Όρκος : Είμαστε η γενιά των αετών …
    Τωρα : Είμαστε η γενιά των αρπαχτικών …

    Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΛΑΖΕΙ
    Ο ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ
    Ο ΛΑ.Ο.Σ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
    ΠΟΛΥ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από το ρήξη και ανατροπή,στο συνεταιρισμό με το σύστημα. Ωραίος ο χοντρός.Πάντως με το σανοπωλείο δεν γίνονται όλα αυτά τα ακίνητα.Για να καταλάβαιτε το ποιος είναι θα πρέπει να ρωτήσετε την αδελφή του την Νότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αποστόλου σαφώς και δε γνωρίζει πως επιλέχτηκε ο Καραμπέρης ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας. Για να μπορεί ο κάθε Αποστόλου να έχει άποψη ας ρωτήσει τον Χατζηκαπετάνη και τον Σακλά η τον ίδιο τον Βελό. Ο Καρατζαφέρης ήταν αντίθετος για την επιλογή Καραμπέρη. Ο Σκανδαλάκης επέμενε για Σακλά και ο Βελό εξαπάτησε τον Σακλά στέλνωντας τον στην Ν.Δ. Έτσι για ιστορικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mα ΤΙ χαζομάρες είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε; Όποιος έχει "κατέβει" υποψήφιος, ΞΕΡΕΙ ότι το Α και το Ω είναι το ποινικό του μητρώο να γράφει ΜΗΔΕΝ. ΜΟΝΟ έτσι το πρωτοδικείο τον ΔΙΟΡΙΖΕΙ υποψήφιο. Μετά υπάρχουν οι εκλογικές επιτροπές των κομμάτων που κρίνουν τις αιτήσεις των υποψηφίων. Αυτό γίνεται ΠΑΝΤΑ! Ήξερε κάποιος την ... "σκοτεινή" πλευρά υποψηφίου και ΔΕΝ τόπε; για μένα είναι και ΑΥΤΟΣ συνυπεύθυνος.Το να βγαίνουμε ΤΩΡΑ, ως μάντης, αφου συνέβει το γεγονός, απλά είναι ... δούλεμα για νήπια. Επειδή όμως νήπια ΔΕΝ είμαστε, δεν μπορούμε να φανταστούμε αρχηγό κόμματος, ή εκλογική επιτροπή , να ΞΕΡΕΙ ότι ο τάδε υποψήφιος είναι κρυφός κακοποιός και να τον βάζει υποψήφιο καταδικάζοντας έτσι το κόμμα. Αυτό που εν κατακλείδι ΔΕΝ καταλαβαίνω, είναι η επιμονή του φίλου μου κ. Αποστόλου να χρησιμοποιεί επιστολόχαρτα του κόμματος απο το οποίο διεγράφει και στο οποίο κάποτε ήταν μέλος της Κ.Ε. και πρώην αναπληρωτής Γραμματέας. Αυτά ΠΕΡΑΣΑΝ και είμαστε στα ΤΩΡΑ και στα ΕΠΟΜΕΝΑ. Το να προσπαθούμε να φορέσουμε τα ρούχα που φοράγαμε μικροί και έχουμε έμμονες ιδέες ότι ΑΚΟΜΑ είμαστε , εκεί που είμαστε... χθές, μάλλον ΑΔΙΚΟΣ ο κόπος γιατί το ρολόϊ της ζωής ΔΕΝ έχει.. όπισθεν. ΜΟΝΟ μπροστά πάει. ΑΥΤΟ ας κοιτάξουμε ΟΛΟΙ.Ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα και βεβαια ξερουμε το Α και το Ω του καθε υποψηφιου. Για παραδειγμα, ο προαναφερομενος ειναι σκυλακι της ανθελληνικης λαιλαπας του Πασοκ κι αμετανοητος πρασινοφρουρος, που απλα αλλαξε αφεντικο, αλλα οχι τις δουλικες του συνηθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημητράκη, πες μας αγόρι μου, ΕΣΥ που πήγες φαντάρος;; Ετσι απο περιέργεια ρωτάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Hellas-Orthodoxy είσαι όντως προβληματικό άτομο ε; Που στο καλό κολλάει το σχόλιο σου με το άρθρο; Ο "προαναφερόμενος" που λές, προέβλεψε προ 12ετίας την επερχόμενη λαίλαπα και τους μούντζωσε. Τώρα, για τα περί "δουλικότητας" μάλλον κοιταζόμενος στον καθρέπτη σου τα λές. Βλαμένε, ε, βλαμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή