Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

O "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑΣ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ.. ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ...!!!

ΕΔΩΣΕ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ και ΟΠΟΥ... "ΦΥΓΕΙ--ΦΥΓΕΙ"...!!!

Ημέρες όπως τότε πού κρυβόταν όταν έπαιζε λάθρα τα "φρουτάκια" και τον κυνήγησαν από το Πασοκ, θύμισε η επισκεψη του Βουλευτή του ΛΑΟΣ  Αλ. Χρυσανθακόπουλου στα Ιωάννινα...
Πήγε στα κρυφά και έφυγε σαν κυνηγημένος...!!!
Συνέντευξη έδωσε στα κρυφά και μάλιστα μαγνητοσκοπημένη, κατ'εντολή του αρχηγού του, προφανώς γιά να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις ζωντανές συνεντεύξεις με καταγγελτικό λόγο καί περιεχόμενο πού έδωσε ο π. Αν/τής Γραμματέας τού κόμματος Παν.Αποστόλου πού στην κυριολεξία ξεγύμνωσε Καρατζαφέρη και ΛΑΟΣ γιά την ακολουθούμενη πολιτική και την στήριξη πού παρέχουν στο σάπιο πολιτικό σύστημα της Χώρας καθ' υπαγόρευση των Μπόμπολα--Αλαφούζου...
Εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=DO4yHVqnm-A&feature=email
http://www.youtube.com/watch?v=uQHONigVN1k&feature=email
Ο "φρουτάκιας" του ΛΑΟΣ απέφυγε τις δημοσιότητες από τον φόβο αποδοκιμασιών (Άδωνης) καί νόμισε ότι θά φύτρωνε κουτόχορτο στούς... εναπομείναντες αφελείς -- ανυποψίαστους καί "κωλοτουμπιαρισμένους" οπαδούς τού κόμματός του...!!!
Να δούμε ποιός θα τολμήσει --άν τολμήσει--να εμφανισθεί δημόσια στα Ιωάννινα την προεκλογική περίοδο, να εκθέσει το εθνοσωτήριο πρόγραμμα τού ΛΑΟΣ μετά τις αποκαλύψεις Αποστόλου...
Δεν είναι μόνο ο Μπόμπολας και ο Αλαφούζος πού δεν θέλουν εκλογές, καταλαβαίνουν και στο τηλεκόμα τού ΛΑΟΣ ότι δεν μπορούν να εμφανισθούν δημόσια για αυτό και τις ξορκίζουν και τις μεταθέτουν γιά το... 2013...!!!
Τούς κατάλαβαν ότι είναι φερέφωνα των Μπόμπολα--Αλαφούζου...
Άντε και ραντεβού την... προεκλογική περίοδο...!!!

12 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΚΑΙ ΚΚΕ.ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΉΜΑ Ο ΦΡΟΥΤΑΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mεγάλο φρούτο ο φρουτάκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σαν δεν ντρεπεται ο φρουτακιας. πάντως μπραβο στον αποστόλου. θεωρω πως δεν εχουν πλεον τετοια στελέχη. τι κάνει ο Βάρδας και δεν φευγει απο τον χοντρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΦΡΟΥΤΑΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΤΟ ΛΑΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.
    ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΘΛΙΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ-ΛΑΟΣ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΠΑΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ !!!!!
    Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ...ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ.....
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΧΑΡΕΣ. ΕΥΓΕ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΣΤΟΣ! ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΦΥΓΕ!ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ? ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Μ ΑΥΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πω πω αυτό το ιστολόγιο με το κίτρινο χρώμα με ζαλίζει σαν να έχω πιει 10 τσίπουρα από τα Γιάννενα είναι.. χικ χικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδω μεσα γίνεται του .. πιοτού το κάγκελο. Ο Βάρδας (κολλητός του Παναγιώτη Αποστόλου) παίρνει αξιώματα απο τον Καρατζαφέρη για έργο που είχα, κάνει ΜΑΖΙ με τον αποστόλου και ο Πάνος τα πήρε άσχημα και βρίζει τον Καρατζαφέρη. Ο Πάνω πάνω βλάκας δεν ξέρει ότι ο Αλέκος όχι μόνο αθωώθηκε περί φρουτακίων, αλλά έριξε και φυλακή και πρόστιμο (Απο 100.000 e)το Μάκη και στον δικηγόρο του ΑΛΤΕΡ, και του ΖΗΤΗΣΑΝ συγγνώμη ΟΛΟΙ του ΠΑΣΟΚ στη ΒΟΥΛΗ (Κάνε αναζήτηση και δες τα ΟΛΑ). Κι εκεί που καταλάγιασε ο αχός της βλακείας, νάσου κι ο ... ανώνυμος Βαγγέλης ο συνεπώνυμος του Χουνταίου γέμισε πιστολές το ποταμι μεχρι να τον πάρει το τσουνάμι της.. Καλλιόρρης. Αμα δεν έχει ασχολία ο γεροδιάβολος βατεύει και την πεθερά του τη χορεύτρια. ΟΜΟΡΦΟΣ κόσμος με τη μπάκα ντίρλα στα ουίσκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΓΩΓΗ >> http://www.metharros.gr/modules/article/view.article.php/55/c8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΖΩΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ; ΟΜΩΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ; ΟΝΟΜΑΤΙΣΤΕΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΖΩΑ Ε ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θέλω να προσθέσω σε όλα όσα λέει ο 9:40, ότι δεν είναι κακό να πίνεις και κανένα ουίσκυ. κακό όμως είναι να έχεις μικρό τσουτσούνι και να μην σου σηκώνεται. για περισσότερα ρωτήστε την κυρία από τον βοχαϊκό . αυτά για όσους ξέρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή