Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ και ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ καί ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΣΕ RESTAURANT ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...!!!

 ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ "ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ" ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ...!!!

 Με πέτρες αυγά   και γιαούρτια επιτέθηκαν στην Ντόρα Μπακογιάννη σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου την ώρα απολάμβανε το δείπνο της με γνωστό επιχειρηματία του Ηρακλείου.
Τα γιαούρτια "βρήκαν" την Ντόρα Μπακογιάννη στο πρόσωπο και στα μαλλιά,

ενώ οι πέτρες έσπασαν την τζαμαρία του εστιατορίου.
Νεαροί, φορώντας κουκούλες και "εφοδιασμένοι" με γιαούρτια,αυγά, πέτρες, και άλλα αντικείμενα έφθασαν, λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου, έξω από το εστιατόριο "Λούκουλος" στην οδό Κοραή, στο κέντρο της πόλης, και άρχισαν να πετούν ... τα αυτοσχέδια όπλα προς το μέρος της προέδρου ΔΗ.ΣΥ.
Η αίθουσα, εκείνη την ώρα, ήταν γεμάτη, καθώς ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου πραγματοποιούσε την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πίτας.

cretalive.gr

2 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως γουστάρω την σαβουροκ-ω-λ-ό-γρια Ντόρα .

    Κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζεται στα εξωνημένα Μ.Μ.Ε. ,δημοσιεύει καμία παπαριά, ακούει έναν περίδρομο μπινελίκια, ξερογλύφει τα γιαούρτια των αγανακτισμένων , αλλά απτόητη συνεχίζει να επαναλαμβάνεται.

    Την ανάλγητη δεν την ενδιαφέρει εάν γελοιοποιείται παρά μόνο να εμφανίζεται η μούρη της δημοσίως και να ακούγεται το όνομά της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομολογουμένως ΑΤΟΠΗ πρόστυχη αναφορά στον Μπακογιάννη και η σύμπτωση το συμβάν να καταγραφεί στα βολικά για την κυρία εδάφη της Κρήτης σε συνδυασμό με την απόγνωση της Ντόρας Μητσοτάκη για το σκοτεινό της μέλλον, με κάνουν να σκέφτομαι βάσιμα ότι πρόκειται για καλοστημένη επικοινωνιακή παγίδα.

    Μακιαβελικό! Μα τόσο, μα παρά πολύ τόσο αυθεντικά Μητσοτακικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή