Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΟΝ «ΣΠΑΡΑΞΙΚΑΡΔΙΟ» ΜΕ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ--ΛΥΓΜΟΥΣ--ΘΡΥΝΟΥΣ και ΟΔΥΡΜΟΥΣ... «ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΗ--ΚΑΤΑΘΕΤΗ» Γ.ΤΡΑΓΚΑ ...!!!

ΤΟ «ΦΑΥΛΟ» και «ΥΠΟΚΡΙΤΗ»... ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΡΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ κ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ.;;;

Στο Mega σήμερα το πρωϊ ο  ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση  στον Τράγκα.
Τον αποκάλεσε «φαύλο» και « υποκριτή», που εμπαίζει τον Ελληνικό λαό, ζητώντας   να ελεγχθεί το «Πόθεν Έσχες», όσων εμφανίζονται στην λίστα.!

Δηλαδή, επειδή παραδέχεται ό Τράγκας ότι τα λεφτά τα κατέθεσε, να ελεγθεί άν τα δήλωσε και από πού τα... βρήκε...!!!
-- *********-- 
Αυτή άλλωστε είναι και η ουσία των χρημάτων του--κατά δηλωσή του ...«καταθέτη--αποταμιευτή» Τράγκα και ΟΧΙ τα κλαψουρίσματα της δειλίας πού συνοδεύονται από λυγμούς καί κακαρίσματα από κοτες ΒΟΚΤΑΣ και ΜΙΜΙΚΟΣ  ως και κορώνες περί... συνομωσίας...!!!
-- *********-- 
Κάλεσε δε τον Λαφαζάνη  να αποδοκιμάσει τον όψιμο αντιμνημονιακό του φίλο με τις καταθέσεις στην Ελβετία...

4 σχόλια:

  1. Δεν είναι μόνο ο Τράγκας που έχει χρεώσει τους Έλληνες. Όλο τα φάσμα των καθεστωτικών δημοσιογράφων τροφοδοτείται από τα κλεμμένα των νταβατζήδων, που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να αποπροσανατολίζουν και αποχαυνώνουν τον λαό. Όταν οι υπουργοί με κονδύλια των υπουργείων δωροδοκούν δημοσιογράφους για να γράφουν υπερ τους, δεν κλέβουν τον Ελληνικό Λαό μαζί με τους δημοσιογράφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο λαμόγιο και αρπακτικο ο Τράγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τράγκας : Μάλλον αυτόν είχαν κατά νού όταν έγραφαν το τραγούδι "... για τα λεφτά τα κάνεις όλα...".
    Τώρα βέβαια γίνεται και απόλυτα κατανοητή η μετά μανίας υποστήριξη των αντιμνημονιακών δυνάμεων (ακόμη και ΣΥΡΙΖΑ ο αυτοχαρακτηριζόμενος δεξιός): όσο καιρό μένουμε στο ευρώ ο άνθρωπος χάνει τόκους απο τα χρήματα που έχει καταθέσει στο εξωτερικό ενώ απομακρύνεται και το ενδεχόμενο , ως νέος γνήσιος μαυραγορίτης , να πλουτίσει αγοράζοντας την περιουσία των Ελλήνων κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί.
    Το ίδιο ακριβώς προσδοκούν και τα αφεντικά του που του δίνουν ραδιοφωνική και τηλεοπτική στέγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που το σκέφτηκες, ρε μπαγάσα εσχατόγερε νεοδημοκράτη ψηφοφόρε, αυτό το φοβερό: "έχανε τόκους όσο μέναμε στο ευρώ από τα χρήματα που έχει καταθέσει στο εξωτερικό, γι' αυτό φωνάζει κατά του μνημονίου..." (sic!!!). Βέβαια, αν σου απαντούσε κανείς ότι και ο Αντωνάκης σου (ο λαοεξολοθρευτής) έχει υπερδιπλάσια του Τράγκα χρήματα σε καταθέσεις σε τράπεζα του εξωτερικού αλλά αυτός αγωνίζεται υπέρ των μνημονίων ή ότι τον Τράγκα έχουν επικηρύξει και απειλούν με δολοφονία ξένες μυστικές υπηρεσίες και οι Γερμανοί, και ότι κάθε μέρα αλλάζει δέκα δρομολόγια για να φτάσει ασφαλής στην οικογένειά του και στο σπίτι του, δεν σου λέει τίποτε για σένα, μλκ Εληνα ξερόλα, που όλα τα σφάζεις και όλα τα μαχαιρώνεις, επειδή "ξέρεις" πόσο αγαπά ο Τράγκας αυτούς τους "τόκους"!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή