Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ: «ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ και ΧΑΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ»...!!!

ΜΕΡΚΕΛ:«ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ»...!!!

«Ο Ελληνικός λαός ματώνει αυτή τη στιγμή» είπε ο κ. Σαμαράς, «αλλά είναι αποφασισμένος να μείνει στο ευρώ». 
Όπως σημείωσε ο Πρωθυπουργός, ο Ελληνικός λαός «δεν ζητάει περισσότερα χρήματα, δεν ζητάει χάρες, αλλά είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει την ύφεση και να πιάσει τους στόχους που έχουν τεθεί».

«Η καγκελάριος έδειξε ικανοποίηση και τόνισε ότι οι θυσίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες» τόνισε και εξήγησε ότι αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης πως αυτός ο στόχος θα γίνει πραγματικότητα, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών αποφάσεων.
-- *********-- 
«Ήδη αναγνωρίζεται από όλους ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει σελίδα και ότι η εικόνα της έχει αλλάξει. 
-- *********-- 
Το πιστοποιεί και η χθεσινή αναφορά του Eurogroup» πρόσθεσε.
 -- *********-- 
«Επίσης, η αξιοπιστία μας έχει αυξηθεί εντυπωσιακά» είπε ο κ. Σαμαράς, κάτι που, όπως υπογράμμισε η Καγκελάριος έχει αναγνωρίσει, «και η επίσκεψή της το αποδεικνύει έμπρακτα».
-- *********-- 
«Εκείνοι που πόνταραν ότι Ελλάδα θα καταρρεύσει και ότι η Ευρώπη θα πληγεί σοβαρά, θα χάσουν το στοίχημα» τόνισε.
-- *********-- 
«Η Καγκελάριος εξέφρασε την απόφασή της να βοηθήσει την Ελλάδα και ικανοποιήσει την ανάγκη να πάρουν τέλος σύντομα οι δοκιμασίες του ελληνικού λαού» τόνισε. 
-- *********-- 
«Κι εγώ με τη σειρά μου υπογράμμισα ότι σε σύντομο χρόνο, η επιθυμία της Ελλάδας να ξεπεράσει την κρίση» συμπλήρωσε κάτι που θα εκληφθεί διεθνώς και ως ότι η Ευρώπη θα ξεπεράσει την κρίση.
-- *********-- 
«Αποφασίσαμε στενότερη συνεργασία σε τομείς, όπως η υγεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η Ελλάδα έχει να ωφεληθεί άμεσα από την Γερμανική τεχνική και επενδυτική βοήθεια» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.
-- *********-- 
Η κυρία Μέρκελ μίλησε για ένα νέο κεφάλαιο στις Ελληνογερμανικές σχέσεις που θα δώσει έναυσμα στην ανάπτυξη, ενώ ανακοίνωσε ότι η Γερμανία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αύξηση των πιστώσεων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων κι άλλες ευρωπαϊκές πηγές προς την Ελλάδα για ανάλογα προγράμματα. 
-- *********-- 
Συμφωνήσαμε ότι στα μέτρα λιτότητας θα πρέπει να έχουμε έρισμα και για ανάπτυξη, αυξάνουμε το κεφάλαιο κατά 10 εκατομ. 
-- *********-- 
Θέλουμε το Νοέμβριο στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να διαπιστώσουμε ποιοι πόροι μπορούν να διατεθούν στην Ελλάδα για προγράμματα ανάπτυξης.
-- *********-- 
«Η Ελλάδα είναι καλός εταίρος και πραγματικός φίλος».

5 σχόλια:

  1. Ρε καθαρματα αλλαξατε το χρεος της χωρας απο ομολογα του ελληνικου δημοσιου σε ενυποθηκα διακρατικα για να διευκολυνετε τους Γερμανους τραπεζιτες και τωρα η γκιοσα αντι να λεει και ευχαριστω σας κανει τη δυσκολη;;;;;;;;;;
    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΗ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε οικονομολόγε, ακόμα να πάς με... γυναίκα να ξελαμπικάρεις;
    Σε ποιό ζωολογικό κήπο σπούδασες ρε ελληναρά της καλτσοδέτας;
    Άμα ΜΠΟΡΈΣΕΙς ΚΑΙ πιάσεις γκόμενα τότε ξαναγράψε τις "σοφίες" σου, αλλά εσύ...πού.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ 6:15 ΡΕ ΠΑΠΑΡΟ-ΞΕΡΟΛΑ 6:43;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλάκα 6.43 βγάλε το σκασμό γελοίο ανθρωπάκι.Μετρημένες οι ώρες σας νενέκοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλιάνθρωποι της ΝΔ και τα βολεμένα τσουτσέκια σας: αυτό που συζήτησε σήμερα ο Tσολάκογλου 2 με την Frau kanzler ήταν κυρίως πώς να καταφύγει Ο ΙΔΙΟΣ σε λίγο καιρό στη γερμανική πρεσβεία ώστε να τον περιμένει εκεί ελικόπτερο και ασφάλεια, αποσταλμένα από την κομπλεξική γριά, για να τον μεταφέρει (:όπως όλους τους προδότες της χώρας τους) σε ασφαλές μέρος στη Gερμανία μόλις αποχωρήσουν οι γερμανοί και τα άλλα τσουτσέκια τους Ράϊχενμπαχ, Φούχτελ και λοιπά καθάρματα λόγω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ επαναστασης του ελληνικού λαού. Εεεερχεται, τσουτσέκια της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Και αυτός (ο Τσολάκογλου 2) εντάξει θα σωθεί αερομεταφερόμενος, τί γίνεται όμως με όλους εσάς που τον στηρίξατε με νύχια και με δόντια, να εξαθλιώνει τελείως έναν ολόκληρο λαό, να τον ποδοπατά, να τον συντρίβει κυριολεκτικά και να αποσώνει ό,τι δεν πρόλαβε να τελειώσει ο άλλος πουλημένος ο Γιωργάκης; Δεν σκέφτεστε λιγάκι ρε σεις που στηρίζετε ακόμη τον τσολάκογλου 2 ότι το 44 οι πρώτοι που την "πλήρωσαν" μετά την αποχώρηση των γερμανών ήταν οι Ελληνες διερμηνείς τους και οι Ελληνες κουκουλοφόροι-συνεργάτες των γερμανών που τους εκτέλεσαν οι ίδιοι οι Γερμανοί;;;;; δεν σας περνάει από το μυαλό ότι οι πρώτοι που θα σας "παραδώσουν" στον επαναστατημένο λαό θα είναι οι ίδιοι αυτοί που τώρα εσείς βλακωδώς υποστηρίζετε, εεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή