Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ Γ.Ε.ΕΘ.Α ΣΕ... ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

«ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»...!!!

Στη Χρυσή Αυγή και στον Ηλ. Κασιδιάρη απάντησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του, ότι επιδεικνύει αντιστρατιωτική συμπεριφορά, επειδή «τιτιβίζει» διαρκώς στο Twitter και ασκεπή «διαπραγματεύθηκε» με τους εργαζομένους των ναυπηγείων που είχαν εισβάλει στο Πεντάγωνο.

Ο στρατηγός Μ. Κωσταράκος συνέχισε απτόητος τον σχολιασμό του μέσω Twitter: 
-- *********-- 
«Ο Διοικητής -από ομαδάρχη μέχρι αρχηγό- μπαίνει πάντα μπροστά. 
Ετσι κάνουμε στον Ελληνικό Στρατό. 
Υπερήφανοι γι' αυτό και έτσι θα συνεχίσουμε». 
-- *********-- 
Το σχόλιο του Αρχηγού μπορεί να εκληφθεί και ως σπόντα γενικότερα για τους πολιτικούς και κυρίως για εκείνους που ήταν «εντός του Πενταγώνου» την ώρα της εισβολής, αλλά "κιότεψαν"... (Παναγιωτόπουλος)...!!!

1 σχόλιο:

  1. Στρατηγέ Κωσταράκο, καλό είναι να "μπαίνεις μπροστά" ΚΑΙ στους πολιτικούς μας που έχουν καταπηδήξει τον πτωχό Ελληνα μισθωτό, τον πολύτεκνο και συνταξιούχο και του το χώνουν από παντού, τον δέρνουν με τα ΜΑΤ και παραβιάζουν καθημερινά το Σύνταγμα, αλλά ΕΚΕΙ δυστυχώς... δεν σε βλέπουμε μπροστά... Σε βλέπουμε ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ (ΠΙΣΩ από τους πολιτικούς).
    Καλό, επίσης, θάταν να ΣΕ δούμε και ΜΠΡΟΣΤΑ στους κωλότουρκους όταν παραβιάζουν κάθε μέρα το Αιγαίο μας,τα νησιά μας, στα Ιμια, σκοτώνουν τους πιλότους μας και έχουν κάνει τον εναέριο χώρο μας σουρωτήρι... Αλλά ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ σε βλέπουμε ΜΠΡΟΣΤΑ. Σε βλέπουμε όμως να συνομιλείς με τούρκους αξιωματούχους σε δεξιώσεις, στο ΝΑΤΟ, σε επίσημες διπλωματικές προσκλήσεις, στο εξωτερικό ή σε πρωτόκολλα του κώλου -να με συγχωρείτε κλπκλπ.
    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ πού είσαι "μπροστά", Στγε Κωσταράκο;
    H Tουρκία ρίχνει το στρατό της παντού και μέσα σε ξένα εδάφη για να υπερασπίσει ΜΟΝΟ ΕΝΑ άμαχο τούρκο πολίτη που σκοτώθηκε από εχθρικά πυρά αλλά εσύ και οι ομοιοί σου τριάστεροι τον στρατό μας τον έχετε για δυο φορές το χρόνο, να κάνει παρελάσεις και επιδείξεις.
    O Κασσιδιάρης πολύ καλά σου τα έρριξε -ο κάθε κασσιδιάρης, δεν με ενδιαφέρει σε ποιο κόμμα ανήκει- και σου έστειλε το... μήνυμα ΟΛΟΥ του λαού αλλά εσύ ακόμη δεν πήρες το μήνυμα: τί είδους στρατηγούς θέλει ο λαός μας, ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ, και εξακολουθείς μονάχα να τιτιβίζεις στο twitter σαν νάσαι σπουργιτάκι......
    Κατ' αρχήν, είμαι περίεργος ως προς την νυν κουτσομαγκιτικη δήλωσή σου προς τη ΧΑ, να σε ρωτήσω: αν έκανε ένα αρνητικό σχόλιο για μια ενέργειά σου ένα άλλο κόμμα της βουλής πχ ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας, θα τολμούσες να τους "απαντήσεις" και αυτούς "ευθέως" (μέσω twitter), όπως έκανες προς τον Κασσιδιάρη και προς τη ΧΑ, αυτούς δηλαδή που τους έχει το "σύστημα" στην μπούκα, στο περιθώριο και στην πολιτική απομόνωση και, άρα, Στγέ, πράττεις εκ του ασφαλούς τις (όποιες) κριτικές δηλώσεις σου εναντίον των δηλώσεών τους, μη σεβόμενος ότι τόσο υποτιμητικός τρόπος απάντησης (μέσω twitter!!!) δεν αρμόζει ούτε στο αξίωμά σου ούτε να απευθύνεται προς τον εκπρόσωπο τύπου ενός κοινοβουλευτικού κόμματος το οποίο ψήφισαν δημοκρατικά 660.000 Ελληνες πατριώτες;
    Αρα, ΑΛΛΟΥ να πα να κάνεις τις κουτσομαγκιές σου Κωσταράκο, ΕΚΕΙ που πρέπει και σου είπα παραπάνω και ΕΚΕΙ που (μέχρι τώρα) ΔΕΝ τις έχει κάνει, γιατί αλλιώς άϊ.... (...χάσου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή