Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΗ «ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ» ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ... ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...!!!

«ΒΟΥΒΟΙ» και «ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟΙ» ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ... ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...!!!

Πάμε για «νύχτα των μεγάλων μαχαιριών» στο κόμμα του Μιχαλολιάκου...
Εμείς είχαμε γράψει ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχαλολιάκος «τελειώνει» τον Κασιδιάρη, επειδή τον φοβάται  για δημιουργία φράξιας μέσα στο κόμμα που έχει στόχο την ανάδειξη του μελλοντικά στην... ηγεσία...!!!

Εδώ
http://politikosafari.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7710.html
Άν δε ληφθεί υπ' όψιν η απάντηση του Βουλευτή της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη, στον Κασιδιάρη ότι φοράει  rolex και παίρνει ως Βουλευτική αποζημίωση 8.000 ευρώ, όπου επισήμανε: 

 -- *********--
« Ο Κασιδιάρης θέλει να χτυπήσει τον πρόεδρο του κόμματος του, Νίκο Μιχαλολιάκο» καθώς, όπως είπε, με την αποκάλυψη για τους μισθούς, ήταν σαν να λέει ότι ο Μιχαλολιάκος και η γυναίκα του παίρνουν μαζί 16.000 ευρώ το μήνα!
-- *********--
Επίσης όσον αφορά το rolex, ήθελε να κατηγορήσει τη γυναίκα-βουλευτή του Μιχαλολιάκου   κ. Ζαρούλια πού φοράει Very Gavello που... «πωλείται στις λαϊκές συνοικίες της Μυκόνου και της Σκουφά στο Κολωνάκι»...!!!
-- *********--
Χθές στη Βουλή μίλησε πάλι ο Κασιδιάρης και μετά το τέλος της ομιλίας του οι Βουλευτές και υποτίθεται φίλοι του  ουδείς-- έστω καί γιά τους τύπους--  τον χειροκρότησε, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις....
-- *********--
Υπάρχει διαφορετική ερμηνεία πέραν του γεγονότος ότι ήταν εντολή του...Αρχηγού;;;
-- *********--
Δεστε το βίντεο πως βουβοί και ανέκφραστοι οι Βουλευτές της Χ.Α...υποδέχθηκαν τον Κασιδιάρη, 
εδώ: 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vnq_P20U1D0

9 σχόλια:

  1. KAI TON ΛΑΓΟ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ.........
    ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ??????
    Αυτα φαγανε τη ελλαδα........
    τα προβατα χειροκροτουσαν

    τους κλεφτες υπουργους...
    Θα χειροκροτησω τα αυτονοητα???????
    ρε πατε καλα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΥΦΟΣ - ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ12 Νοεμβρίου 2012 στις 5:38 μ.μ.

    ΡΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ Η Χ.Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΄΄ΚΟΛΟΣΟΥΝ΄΄?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη πονάτε ρε κότες του "Χρυσού Αυγού" του Μχαλολιάκου.
    "Πονάνε ορε οι άντρες", όπως ο βουλευτής σας στο Πειραιά ο Λαγός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tα "αυγά" νεοδημοκρατάκια τάβαλε στο κώ... σας προσφατα στη βουλή ο "λεβέντης" αυτός που ψηφίσατε και πονάνε πολύ. Κόψιμο μισθών-συντάξεων, ξεπούλημα των πάντων κλπ. Φυσικά τώρα με κάτι πρέπει να ασχοληθούν τα πρόβατα του μπλε κοπαδιού, για να.... απασχοληθούν, είτε με τον Κασσιδιάρη "που θέλει να φάει ο αρχηγός", είτε με το ρολόϊ της Ζαρούλια, είτε με τους Ελ κλπκλπ
    Μπεεεεεε, μπλε μοσχαράκια, μπεεεεεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συμμορία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής άρχισε τον εμφύλιό της. Όπως όλες οι εγκληματικές οργανώσεις. Ήδη η κοινωνία τους έχει περιθωριοποιήσει. Τσάμπα κουράζονται τα ελάχιστα μαλακιστήρια-οπαδοί τους να κάνουν προπαγάνδα υπέρ των μαφιόζων της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 6.13 Άρρωστε, από το ψυχιατρείο στέλνεις τα κόπρανα σου; Νομίζεις ότι με τα σκατἀ σου θα αλλάξεις τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SKADALO Το παίζεις και δημοσιογράφος, εσυ και όμοια σου καθάρματα δεν έχουν θέση στην Ελλάδα. Εσεις οι δημοσιογράφοι μαζί με τους πολιτικάντες φέρατε τη Χώρα σ΄αυτή την κατάσταση, διότι ειστε κλέπτες και λωποδύτες. Χθες άκουσα απο έναν γέροντα να λέει: « δυο χιλιάδες δημοσιογράφοι πρέπει να καθαριστούν για να αρχίσει η πατρίδα να πέρνει τα πάνω της».» Συμφωνώ οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι πρέπει να θεωρούνται μελλοθάνατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον, αμόρφωτο αποτυχημένο Χρυσαύγουλο, το blog ονομάζεται 'Skandalo' και όχι 'Skadalo'. Αν δεν έχεις μάθει γραφή και ανάγνωση, υπάρχουν σχολεία δεύτερης ευκαιρίας καθώς και ενηλίκων.

      Δεύτερον, εγώ έχω ακούσει από Δικαστές και Αξιωματικούς της ΓΑΔΑ πως οι Χρυσαυγήτες πρέπει να εξαλειφθούν και πως υπάρχει σχετικό επιχειρησιακό σχέδιο του Ε.Σ. Αναμένεται απλώς η εντολή.

      Τρίτον, ασχέτως επαγγέλματος, ο καθένας δύναται να συμβάλλει στον αφανισμό της Χρυσής Αυγής. Είτε με καταδρομικές επιχειρήσεις στα κατά τόπους Γραφεία της Χρυσής Αυγής και στις κατοικίες των μελών της, είτε με τη δημοσιοποίηση στα κατάλληλα fora των πινακίδων κυκλοφορίας από τα οχήματα των Χρυσαύγουλων καθώς και των λοιπών ατομικών στοιχείων τους, είτε με παροχή εξοπλισμού και χρηματικής ενίσχυσης στους αντιφασίστες Έλληνες πολίτες, ακόμη και μέσω της πληροφόρησης της κοινής γνώμης. Προσωπικά εγκρίνω τις 'δυναμικές' παρεμβάσεις...

      Σε συμβουλεύω να ξεκόψεις από τις Χρυσές Κότες προτού θέσεις εαυτόν και οικογένεια σε κίνδυνο. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να είναι σε επιφυλακή 24/7 και ειδικά όταν σε κάθε περιοχή τηρείται αρχείο με προσωπικά δεδομένα των ανθελλήνων προδοτών νεοναζί.

      Διαγραφή
  8. Σου γ@μώ το λατινικό n. Αποκαλύφθηκες ανώμαλε, συ είσαι.
    Μαλακ@ δεν επιθυμώ να αναφερθώ στο μορφωτικό μου επίπεδο, διότι θα αναφωνήσεις χίλια ουγκ!
    Για δικαστικούς και αστυνομικούς, που αναφέρεις , δεν γνωρίζεις τίποτε. Οι « φίλοι» σου νεοταξίτες είναι ήδη σεσημασμένοι και πρόγεγραμμένοι και θα έχουν το τέλος του Νενέκου.
    Εσυ επανελληνίσου, μήπως σωθεί η αχρηστη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή