Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ "ΒΑΡΒΑΡΩΝ"


Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (Β' ΑΘΗΝΑΣ) ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ !!!





Αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές ο Πακιστανός είναι αντιπρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Λαλ Χουσεΐν Σαχ, ένας απ’ τους εμπλεκόμενους στην περίεργη ιστορία με τους «απαχθέντες» Πακιστανούς.
Ο Γ.Π. δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα.
Έχοντας σίγουρη (έτσι τουλάχιστον πιστεύει) την εκλογική του νίκη (κατηγορηματικά εγγυημένη από τα κέντρα και υπερ-κέντρα της οικονομικής εξουσίας), και με την έπαρση αυτής της σιγουριάς, ωμά και κυνικά, ανοίγει την πύλη της πολιτικής διάλυσης της Ελλάδας. Γίνεται πλέον φανερό και στους τυφλούς ότι η υποψηφιότητα ενός Πακιστανού, νομιμοποιεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ τη διάλυση της Ελλάδας: Καθιερώνει και επιβάλει την πολιτική κατοχή της Ελλάδας από τα στίφη των ασιατών και άλλων λαθρομεταναστών.
Ο Γ.Π. επιβάλει το «πρόγραμμά» του και πριν εκλεγεί:
Τη νομιμοποίηση των «λαθραίων» (ποικίλων τυχοδιωκτών και «μπράβων» του αμερικανισμού) ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΨΗΦΟΥ!!!

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές,
θέλει τον αλλοδαπό εφιάλτη να τον νομιμοποιήσει και να τον καταστήσει κυρίαρχο εκλογικό παράγοντα που θα αποφασίζει για την τύχη του ελληνικού λα
Δηλαδή τα ξένα στοιχεία, ταξικά και πολιτικά καθυστερημένα (δραματικά καθυστερημένα, τυχοδιωκτικά και χειραγωγούμενα), εθνικά και πολιτισμικά διαφορετικά, αλλά και εχθρικά θα αποφασίζουν για τον ελληνικό λαό.
Το πρόγραμμά του για τους λαθρομετανάστες είναι καθαρό και ωμό:
Πολιτική νομιμοποίηση της εισβολής και κατοχής της χώρας.
Διαβάστε ΕΔΩ:
Η πράξη του αυτή, με την τοποθέτηση του Πακιστανού στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, είναι τεράστιας πολιτικής σημασίας. Είναι μια πράξη αυθάδους νεοταξικής κυνικότητας. Είναι μια πράξη αντικατάστασης του ελληνικού λαού με ελληνοποιημένους ασιάτες, Αλβανούς, Βούλγαρους, Νιγηριανούς και δε συμμαζεύεται…

Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η μεγάλη και «λεπτή» διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ.:

Το ΠΑΣΟΚ χωρίς καμία αναστολή, ωμά και κυνικά και ταχύτατα προωθεί τις εθνικές μας συμφορές. Αντίθετα η Ν.Δ. δεν μπορεί να τις προωθήσει με τέτοια ευκολία, ταχύτητα και ωμότητα.
Η Ν.Δ. στην ίδια κατεύθυνση κινείται. Τα ίδια νεοταξικά σχέδια των εθνικών μας συμφορών θέλει να προωθήσει. Έχει όμως κάποιες αναστολές, και «φοβίες», αργοπορεί, ταλαντεύεται και καθυστερεί.
Αυτή η ιδιότυπη αντιφατική και «φοβισμένη» στάση της Ν.Δ., συνακόλουθα και οι καθυστερήσεις που προκύπτουν από αυτή τη «στάση» είναι, στην κατάσταση που βρισκόμαστε (γενική πτώση και προδοσία των κινημάτων), σημαντικός πολιτικός συντελεστής που πρέπει να τον πάρουμε πολύ σοβαρά υπόψη σε αυτές τις εκλογές.
ΟΤΑΝ τα λαϊκά κινήματα είναι νεκρά, όταν δεν μπορούμε ακόμα τη δυσαρέσκεια του ελληνικού λαού να την κάνουμε συνειδητή πολιτική πράξη, προσπαθούμε να καθυστερήσουμε, όσο μπορούμε, την ΓΕΝΙΚΗ ΑΛΩΣΗ.

Η Αποχή, σε τέτοιες καταστάσεις είναι μοιρολατρική

αποδοχή της γενικής μας και γρήγορης άλωσης. Δεν ξεχωρίζει τις μικρές, έστω ελάχιστες, αντιφάσεις που υπάρχουν μεταξύ των δύο κυβερνητικών κομμάτων.
Με την αποχή αποδεχόμαστε το μοιραίο. Ακριβώς γιατί στην παρούσα φάση ενισχύουμε την πιο επιθετική, την πλέον μοχθηρή και μακάβρια αιχμή της ισοπέδωσής μας:
Το Γιώργο Παπανδρέου…
Τα πλανητικά κέντρα εξουσίας και οι εσωτερικοί «νταβάδες» βιάζονται υπερβολικά να προωθήσουν τη νεοαταξική τους βαρβαρότητα.
Στηρίζονται γι’ αυτό πάνω σε ΟΛΑ τα κόμματα.
Όλα τα κόμματα υπηρετούν αυτή τη στρατηγική της πολιτικής διάλυσης της Ελλάδας.
Οι ιδεολογικοί ροπαλοφόροι αυτής της στρατηγικής είναι, όπως κουραστικά έχουμε αναλύσει, τα «αριστερά» κόμματα.
Πάνω, λοιπόν σε αυτή την ΟΜΟΨΥΧΙΑ όλων των κομμάτων πατάει και η νεοταξική αυθάδεια της διατεταγμένης αμερικανικής πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου
Ακριβώς γιατί βγάζει και τη Ν.Δ. από το αδιέξοδό της. Συμφωνεί και νομιμοποιεί με τις πράξεις της και τη σιωπή της το Γιώργο Παπανδρέου χωρίς η ίδια να αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ να προχωρήσει αυτό το νεοταξικό, τελειωτικό ξεχαρβάλωμα της ελληνικής κοινωνίας.
Αν αναλάβει αυτή την κυβερνητική ευθύνη η Ν.Δ. δεν μπορεί να την «εκτελέσει», χωρίς κλυδωνισμούς, παλινωδίες και καθυστερήσεις. Επαναλαμβάνουμε: Αυτό είναι πολιτικά πολύ σημαντικό, σήμερα που οι «νταβάδες» (ξένοι και εγχώριοι) βιάζονται πολύ…

Τέλος, αποκαλύπτεται και ο διατεταγμένος ρόλος του Καρατζαφέρη
πάνω και σε αυτό το ζήτημα των ζητημάτων.
Ο Καρατζαφέρης κινείται και αυτός στο ίδιο μήκος κύματος με ΟΛΑ τα κόμματα και τη νεοταξική αριστερά.

Δηλώνει κατηγορηματικά
«Η ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα προσβάλλει τους μετανάστες αλλά και την εικόνα της χώρας η οποία αρνείται πεισματικά να πάρει θέση σε αυτό το φλέγον θέμα. Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του.»
Διαβάστε περισσότερα εδώ:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/09/blog-post_13.html

Ο Καρατζαφέρης, ο πολιτικός αυτός κλόουν,

απλώς κερδοσκόπησε δημαγωγικά πάνω σε αυτό το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα.
Πολλές, ωστόσο, πράξεις του (Τζαβέλλα και τα καθεστωτικά «απορρίμματα» που μαζεύει στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ.), πολλές δηλώσεις του, καθώς και το πρόγραμμά του (αν το μελετήσει κανείς προσεκτικά) ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ για τον διατεταγμένο ρόλο του: Ότι αποτελεί την «τσόντα» των μηχανισμών της Νέας Τάξης με διατεταγμένο ρόλο…
Ας το δούνε αυτό οι καλόπιστοι που πιστέψανε σε αυτόν τον πολιτικό τυχοδιώκτη ή ζούσαν την ουτοπία ότι θα «κατασκευάσουν» μέσα στον ΛΑ.Ο.Σ «πατριωτικές» ανατρεπτικές τάσεις: Ο ρεφορμισμός στο απόγειο
Δεν ρωτούσαν και εμάς του Αριστερούς που έχουμε την πείρα και τη γνώση πάνω σε αυτές τις «εσωτερικές ανατροπές»;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου