Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

NEO "ΦΡΟΥΤΟ" ΚΑΙ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ" ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!!!


ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣ,
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΑ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ



΄Αλλο ένα "μπουμπούκι" από την ομογένεια της Αμερικής αυτή τη φορά "κοσμεί" το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ.
Είναι ο Νίκος Διαμαντίδης, πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Ν.Υόρκης.
Είναι χαρακτηριστικό οτι ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος του GREEK AMERICAN NEWS AGENCY είχε ειδοποιήσει τον "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ" του ΛΑΟΣ ΄Αδωνι Γεωργιάδη, τι μπουμπούκι είναι ο εν λόγω Διαμαντίδης, αλλά ο "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ" ΄Αδωνις προστάτεψε και δικαιολόγησε το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ του, τον Διαμαντίδη, λέγοντας:
"Δεν πειράζει, δεν έχει άλλωστε καταδικαστική απόφαση."
Λες και οι Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης, Μαγγίνας, Τσιτουρίδης, Παυλίδης, Δούκας κ.λ.π. είχαν ... καταδικαστική απόφαση!!!
Ο δε "πανηγυρτζής" Πρόεδρος Καρατζαφέρης, με τα πολλά τα γράμματα που ξέρει, τον χαρακτήρισε ως... "ξεχωριστή προσωπικότητα".
Διαβάστε το παρακάτω:



ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ & ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ (ΒΑΝΑΥΣΑ) ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ!

Γράφει ο/η Greek American News Agency

Δεν πίστευαν στα αυτιά και στα μάτια τους στην Νέα Υόρκη οι Έλληνες Ομογενείς όταν με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση πληροφορίθηκαν την επίσημη ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ αλλά και από τον ίδιο τον Γιώργο Καραντζαφέρη και τον Βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη-υπεύθυνο εκπρόσωπο του κόμματος στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για θέματα αποδήμου Ελληνισμού- ότι συμπέριελαβαν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας τον γνωστό για την δράση...τον βιο...και την δημόσια πολιτεία του -ως πρώην προέδρου της μεγαλύτερης Ομοσπονίδας στον κόσμο εκτός Ελλάδος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης- κ. Νικόλαο Διαμαντίδη! Για τον κ. Διαμαντίδη έχουμε γράψει πολλές φορές , και με δεκάδες συνεχή δημοσιεύματα μας έχουμε αποκαλύψει -με στοιχεία και ντοκουμέντα- την αποφασιστικής σημασίας "θρυλική" συμβολή του στην διάλυση και καταστροφική πορεία του ιστορικού οργανισμού του οποίου "ηγήθηκε" για τέσσερα χρόνια.

Εμείς στα όσα έχουμε γράψει και αποκαλύψει εδώ και τρία χρόνια με συνεχή δημοσιεύματα θα προσθέσουμε ένα ενδεικτικό σχόλιο στην πλέον δημοφιλή στήλη της μοναδικής ημερίσιας εφημερίδας τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ της ΝέαςΥόρκης.Είναι χαρακτηριστικό ότι το σχόλιο υπογράφει ο ίδιος ο εκδότης διευθυνητής της εφημερίδας κ.Αντώνης Διαματάρης! Διαβάστε λοιπόν τι γράφει επί λέξη (στο σημερινό φύλλο έκδοσης) ο Αντώνης Διαματάρης για τον κ.Νικόλαο Διαμαντίδη!

Διαβάστε περισσότερα...
http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=6120&Itemid=83


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου