Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ..."ΤΡΕΛΑ" ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ!!!

Η "ΤΡΕΛΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ "ΠΕΡΝΑΕΙ" ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Προ ημερών απολαύσαμε την ομιλία.. "διατριβή"του στον Ο.Η.Ε. και όλες τις παρανοικες ιδιοτροπίες του Προέδρου της Λιβύης Καντάφι κατα τη διάρκεια της επισκεψής του στις Η.Π.Α.
Μπορεί να τον λοιδώρησαν , μπορεί να τον περιγράφουν και να τον φωτογραφίζουν ως τρελό, όμως τον ανέχονται να εκστομίζει ασυναρτησίες και ασύμβατους συλλογισμούς, πού έχουν βέβαια ως στόχο το συμφέρον της πατρίδας του.
Μόλις χθές διαβάσαμε επίσης ότι η .."Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών των Σκοπιίων" (για φαντασθείτε δημιούργησαν και από αυτό τα γυφταριά), εξέδωσε τη λεγόμενη "Μακεδονική" εγκυκλοπαίδεια, στη οποία μεταξύ άλλων αναφερεται ότι «οι Αλβανοί εγκαταστάθηκαν βιαίως τον 16ο αιώνα σε εδάφη της σημερινής Μακεδονίας, εκτοπίζοντας τους ντόπιους κατοίκους».
Στην εγκυκλοπαίδεια, επίσης, οι Αλβανοί αποκαλούνται «Σίπταρι», χαρακτηρισμός που θεωρείται προσβλητικός για αυτούς, ενώ αναφέρεται ακόμη ότι οι αντάρτες του UCK εκπαιδεύτηκαν από Αμερικανούς και Βρετανούς, αναφορά που προκάλεσε αντιδράσεις από ΗΠΑ και Βρετανία
Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ κάνει λόγο για ένα ......καθαρά ακαδημαϊκό έργο, στο οποίο δεν έχει .....το δικαίωμα να παρέμβει.
O ένας μας μιλάει για..»διατριβή» , ο άλλος για ..»Ακαδημαικό Έργο».
Ο παρανοικος της Λιβύης δεν μας αφορα και πολύ.
Ο υστερικός των Σκοπίων μας αφορα άμεσα!
Μπορεί η τρέλα και η ανοησία να είναι ανίκητες όμως ο καθένας, «όπου βρίσκει τα κάνει»
Πάντως στον Μπερλουσκόνι ο Καντάφι ήταν στη κυριολεξία.. κοτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου