Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

KAΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "ΑΠΟΘΗΚΗ" ΠΟΛΙΝΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ



ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ.....


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3655




Η αθλιότητα της πολιτικής συνίσταται σε τούτο:

Στην έλλειψη ιδεολογικών και πολιτικών πεποιθήσεων, συνακόλουθα και ηθικών αρχών και στην καλλιέργεια της πολτοποίησης των πάντων.
Αυτή την πολτοποίηση των πάντων επιδιώκουν σήμερα οι πλανητικοί και οι εγχώριοι μηχανισμοί εξουσίας. Η Νέα Τάξη θέλει να καταργήσει την Ιστορία, τις Ιδεολογίες, την Πολιτική, την Αισθητική, την Ηθική, τα πάντα (έχουν αναλυθεί διεξοδικά). Θέλει να επιβάλει τη δική της ιδεολογία και ηθική: Της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης και αποτέφρωσης ιδεών και ανθρώπων, κοινωνιών και λαών, εθνικών θεσμών, κομμάτων και ηθικών αξιών.
Ποικίλοι είναι οι μηχανισμοί και τα «εργαλεία» αυτής της εφιαλτικής ισοπέδωσης.
Ο κεντρικός άξονας περιστροφής όλων αυτών των «εργαλείων» είναι τα ΜΜΕ.
Τα «εργαλεία»-κόμματα διαπλέκονται και περιστρέφονται γύρω από αυτόν το άξονα, ιδιαίτερα αυτά που αποτελούν άμεσο εξάρτημα των ΜΜΕ.
Ο Καρατζαφέρης αποτελεί ένα από τα πιο μοχθηρά γρανάζια των ΜΜΕ: Γεννήθηκε από δω, τρέφεται από δω και εξαρτάται καταλυτικά από δω.

Δεν είναι, συνεπώς, παράδοξο γιατί ο Καρατζαφέρης αποτελεί,


παρά τις «πατριωτικές» δημαγωγίες, την πιο δόλια και μοχθηρή γκριμάτσα της νεοταξικής φιλοσοφίας και πολιτικής ηθικής.
Δεν είναι παράδοξο γιατί αποτελεί την «αποθήκη» των ποικίλων (αποτυχημένων κατά κανόνα) πολιτικάντηδων, την «αποθήκη» των ποικίλων αμοραλιστών και «ακραίων» καιροσκόπων, καθώς και την «αποθήκη» των ποικίλων «κοπράνων» των «νταβατζήδικων» ΜΜΕ και ιδιαίτερα αυτών του νεοταξικού τηλεθεάματος.
Το σύνθημα αυτής της πιο αιχμηρής καθεστωτικής «τσόντας» είναι:


«Καιροσκόποι, πολιτικάντηδες και τηλεοπτικά «κόπρανα» όλης της χώρας ενωθείτε»!!!

Και όλοι οι καιροσκόποι και οι πολιτικάντηδες τρέχουν, μήπως και βγούνε βουλευτάκια, μια και αυτό δεν μπορούν να το πετύχουν στα κόμματα που υπήρχαν ή αυτά τα κόμματα τους έχουν «ξεράσει»…
Τρέχουν όλοι αυτοί οι «γλεντοκόποι» της πολιτικής, μέσα στο σημερινό «Συμπόσιο της πολιτικής πανούκλας» (της σήψης και της αποτέφρωσης των πάντων) να επωφεληθούν και να «αρπάξουν» καμιά κοινοβουλευτικοί εδρούλα που τόσο τους έλειψε και λαχταρούν.
Και από πάνω αυτοί οι ταρτούφοι και «τσαλαβούτες» μάς το παίζουν και «ιδεολόγοι» που όλα τα κάνουν για την έρημη πατρίδα!!!



Η αηδία πολλαπλασιάζεται από τη φρίκη…

Και από κοντά τρέχουν και τα ποικίλα «κόπρανα» της τηλεοπτικής (ή άλλης) διαστροφής και των μεσημεριανών παραθύρων, για να σώσουν και αυτά την Ελλάδα!!!
ΟΛΑ τα υποπροϊόντα της πολιτικής και ηθικής παρακμής τσαλαβουτούν μέσα στον καθεστωτικό βούρκο ασθμαίνοντας και τρέμοντας μήπως και σταματήσει η «χρυσή βροχή» του «Συμποσίου της πολιτικής πανούκλας».
Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται στις σειρήνες του αμοραλισμού, όπως ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, της Θεσσαλονίκης, Λευτέρης Κωνσταντινίδης. «Είμαι πολύ αριστερός για να χωρέσω σε ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ».
Ο Καρατζαφέρης, λοιπόν, αυτή η πιο αποτρόπαια φιγούρα του καιροσκοπισμού, μαζί με την «αποθήκη» του θα σώσουν την Ελλάδα!!!

4 σχόλια:

  1. Αλλα δεν μας είπες ρε παντογνώστη τι να ψηφίσουμε? αποχή? Μα είναι σαν να ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, τίποτα? Η ιδεολογία τις άρνησης είναι του ΚΚΕ.

    "ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ" και αυτό είναι το ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε, εμείς δεν υποδεικνύουμε σε κανένα τί να ψηφίσει.
    Δέν είναι αυτή η δουλειά μας.
    Ούτε εμεις θα γίνουμε "γραφείο τύπου" κανενός κόμματος.
    Εσύ καλά έκανες και επέλεξες το...ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ!
    Πρόσεξε όμως μη σου βγεί σταύλος..ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χε...χε καλο! Νάβγει χοίρος, τρώγεται, να μη βγει ποντικός φοβάμαι!

    Δεν έχω ουτοπίες, ξέρω ποιος θεατρίνος είναι ο Kαρατζαχεσις, αλλα για δεν είπες κύριε παντογνώστη το alternative? μήπως είναι το λευκό?

    Εύκολη η κριτική στην σαπίλα τον κομματων αλλα άφησε και κάνα παραθυράκι νάμπι λίγο φως! Και μην βγάζεις την ουρά α'έξω σαν την γατούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/09/blog-post_7916.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή