Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΑΘΗΝΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ



ΤΟΝ ΕΜΗΝΥΣΕ ΓΙΑ "ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΘΕΥΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ"

Η υπόθεση αυτή έχει αρχή αλλά όπως φαίνεται δεν έχει τέλος....
Στις 12-3-08, με το Φ.429/334/4176Σ568, το Στρατολογικό Γραφείο, κηρύσει τον Κ.Αϊβαλιώτη "ανυπότακτο διαρκείας".

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ζητά από τη Βουλή την άρση της ασυλίας του Αϊβαλιώτη, προκειμένου να δικαστε, απο το Στρατοδικείο.
Η αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, ομόφωνα κρίνει οτι πρέπει να εισαχθεί στην Ολομέλεια γιά ψηφοφορία.
Στην πρώτη ψηφοφορία, το αποτέλεσμα είναι 102-102.
Στη δεύτερη, ο Κ.Αϊβαλιώτης, πριν από την ψηφοφορία και προκειμένου να επιτύχει ευνοϊκό γιαυτόν αποτέλεσμα δηλώνει στη Βουλή : "Θα ήθελα να πώ οτι έχω μοιράσει στα έδρανα των συναδέλφων έγγραφο της Εισαγγελίας του Στρατοδικείου Αθηνώ
ν με προχθεσινή ημερομηνία, στο οποίο φαίνεται οτι είναι άκυρη η ανυποταξία μου. Δεν υπάρχει κατηγορία και έχει ακυρωθεί επίσης και η εξάμηνη πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση".
Ακριβώς γιαυτήν τη δήλωση τον μηνύει η Αθήνη, γιατί τέτοιο έγγραφο δεν υπάρχει και τα όσα είπε είναι ψευδή και δόλια με σκοπό να εξαπατήσει τους συναδέλφους του και να προκαλέσει μη γνήσιο αποτέλεσμα ψηφοφορίας.
Τον παραπέμπει δε με τα άρθρα 225,2 Π.Κ. Περί ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και 158 Π.Κ. περί νοθεύσεως ψηφοφορίας.
Τώρα πώς γίνεται ένα κόμμα όπως το ΛΑΟΣ που με πανοπλίες, σάρισες, και περικεφαλαίες, φωνασκεί και οδύρεται υπέρ των εθνικών μας θεμάτων και κατά της μείωσης της στρατιωτικής θητείας, να έχει και μάλιστα εκπρόσωπο, έναν που έκανε τα πάντα για να αποφύγει τη στράτευση, μόνο η παραψυχολογία μπορεί να μας εξηγήσει.
Είναι ίσως νόμιμο που κατάφερε με τις προαναφερόμενες διαδικασίες να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες, είναι όμως ηθικό;
Όταν μάλιστα η βουλή με την συνήθη συντεχνιακή της αντίληψη δεν ήρε την ασυλία του προκειμένου να δικασθεί ως θα έπρεπε στο Στρατοδικείο
Το δε εκπληκτικό είναι οτι τις τελευταίες 10 ημέρες, από τις 45, που υποτίθεται ότι υπηρέτησε, άγνωστο πώς' κατάφερε να πάρει μετάθεση σε μία μονάδα του ΄Εβρου, για να ισχυρίζεται τώρα οτι πήρε απολυτήριο από ακριτική περιοχή.!!!!!!


ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ
"ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ"..ΒΟΥΛΕΥΤΗ!

Ο βουλευτής Αϊβαλιώτης, ο οποίος φαίνεται οτι είναι "βίος και πολιτεία", αφού εκτός από το γεγονός οτι επί μία δεκαετία εξαπατούσε τις στρατιωτικές αρχές, προκειμένου να αποφύγει την στράτευσή του ή στη χειρότερη γιαυτόν περίπτωση να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες, όπως και έγινε, επιβαρύνεται και με τα εξής:
1.- Με το ΦΕΚ 181/24-09-03, διορίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και ταυτόχρονα υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση οτι θα προσκόμιζε το απαραίτητο "πιστοποιητικό στρατού", ουδέποτε το προσκόμισε για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική στρατολογική του κατάσταση, με αποτέλεσμα το Δ.Σ. με το αριθ.45/17-10-06 πρακτικό να τον κρίνει ακατάλληλο γιά μονιμοποίηση.
2.- Με το ΦΕΚ 296 τεύχος τρίτο 29-12-03, διορίζεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης,
3.- Με το ΦΕΚ 21/27-1-04, ομοίως διορίζεται στο Υπουργείο Παιδείας.
Είναι λοιπόν σαφέστατα προφανές, οτι ο "περίεργος και απίθανος" Αϊβαλιώτης, διοριζόταν σε όποιο Υπουργείο έβρισκε μπροστά του και "καιροφυλακτούσε" να βρεί την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να εξαπατήσει το οποιοδήποτε υπουργειο, για να επιτύχει την μονομοποίησή του, εν γνώσει του ασφαλώς οτι δεν είχε και δεν μπορουσε να προσκομίσει το απαραίτητο "πιστοποιητικό στρατολογίας".
4.- Επίσης ο εν λόγω "περίεργος" βουλευτής, έχει καταδικαστεί γιά συκοφαντική δυσφήμιση, με την αριθ. 2804/05 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, από τους Υπουργούς Χατζηδάκη-Φώλια και τον π.ευρωβουλευτή Αβέρωφ, γιατί στο περιοδικό ΝΕΜΕΣΙΣ -έχει περάσει και από εκεί- με το ψευδώνυμο "ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ", τους συκοφαντούσε επειδή οι ως άνω ενάγοντες αρνήθηκαν να τον προσλάβουν ως... υπάλληλό τους.!!!!
Tώρα, πως γίνεται ένα «τύπο», ο οποίος έχει κριθεί ακατάλληλος να υπηρετήσει στο Δημόσιο και
Είναι Βουλευτής, αυτό μόνο η παραψυχολογία ίσως μπορεί να εξηγήσει….

1 σχόλιο:

  1. ΛΑΜΟΓΙΟ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΛΑΚΑΤ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή