Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ..."ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ"!!!

ΝΕΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
Στην πανηγυρτζίδικη εκδήλωση γιά την ίδρυση του ... Εθνοσωτηρίου κόμματός του, ο "κονφερασιέ" της πολιτικής "Πρόεδρος" Γιώργος, είπε :
"Σε συνάντηση που είχα σε ξενοδοχείο με τον Καραμανλή, του είπα:
Πρόεδρε η βάση της Ν.Δ., θέλει πρωθυπουργό εσένα και .. Αντιπρόεδρο εμένα!!!
Ο Καραμανλής δεν με άκουσε..."
Ποτέ δεν έγινε συνάντηση του Καραμανλή με τον Καρατζαφέρη.
Ποτέ, ούτε στον αιώνα τον άπαντα δεν θα καταδεχόταν ο Καραμανλής να έχει με τον Καρατζαφέρη κατ'ιδίαν συνάντηση και μάλιστα σε εξωθεσμικό χώρο.
Και εκείνο το οποίο, ούτε στην άλλη ζωή δεν θα μπορούσε να συμβεί, ήταν ο Καραμανλής να εμπιστευόταν αντιπροεδρία στον Καρατζαφέρη, του οποίου οι γραμματικές γνώσεις δεν πιστοποιούνται ουτε από ... Απολυτήριο Γυμνασίου!!!
Πέραν βέβαια του ήθους, της παιδείας, της πνευματικής συγκρότησης και πολιτικής και κοινωνικής ανατροφής.
Η αλήθεια είναι και αυτό είναι πασίδηλο, οτι ο Καρατζαφέρης εκλιπαρούσε εμετικά τον Καραμανλή να τον πάρει στη Ν.Δ., έστω και εάν το ΛΑΟΣ διαλυόταν.
Στην προσπάθειά του αυτή είχε σύμμαχο τον Δ.Σιούφα, π.πρόεδρο Βουλής και ξεκίνησαν οι πρώτες διαπραγματεύσεις με μεσολαβητή τον Αποστολόπουλο του Ιατρικού Κέντρου, προκειμένου ο Καρατζαφέρης να μπεί στη Ν.Δ. με οποιονδήποτε τρόπο.
Τότε ήταν σε εξέλιξη οι εξεταστικές επιτροπές, που ζητουσε το ΠΑΣΟΚ για τα σκάνδαλα και ο Καρατζαφέρης είπε στο Σιούφα οτι στις μυστικές ψηφοφορίες θα ψήφιζε υπέρ της Ν,Δ., με αντάλλαγμα ο Σιούφας να πείσει τους βουλευτές της Ν.Δ. να ψηφίσουν κατά της άρσης της ασυλίας του βουλευτή Κ.Αϊβαλιώτη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί από τον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών, ως ...."αστράτευτος διαρκείας".!!!
Πράγματι ο Σιούφας μαζί με τον Τραγάκη, οργίασαν την ημέρα της ψηφοφορίας, να ψηφίσουν οι βουλευτές κατά της άρσης του αστράτευτου Κ.Αϊβαλιώτη.
Ο Καραμανλής τις ημέρες εκείνες απουσίαζε στην Ε.Ε., και όταν γύρισε και έμαθε από τον Σιούφα τη συμφωνία, έγινε έξαλλος από το θυμό του.
"Σε καμμία περίπτωση εγώ δεν συνεργάζομαι με Καρατζαφέρη" είπε ο πρωθυπουργός.
΄Εκτοτε ο Σιούφας δεν απολαμβάνει της καθολικής εμπιστοσύνης του Καραμανλή...
Το όνειρο του Καρατζαφέρη να τον αντιμετωπίσει ο Καραμανλής σαν ισότιμο συνομιλητή, δεν πραγματοποιήθηκε, ούτε θα πραγματοποιηθεί ποτέ.
΄Εκτοτε ο αγοραίος πολιτικός, με αγοραίες εκφράσεις έχει επιδοθεί σε πόλεμο εναντίον του Καραμανλή, για προσωπικούς και όχι πολιτικούς λόγους, ψευδόμενος και λασπολογώντας με τις γνωστές του χυδαίες παντομίμες.
Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.
΄Εχουμε πολύ καλό ρεπορτάζ.
Σιγά-σιγά θα τα μάθετε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου