Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

«ΑΔΕΙΑΣΕ» Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΛΟΥΛΑ... ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...!!!

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ... ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας, κ. Λουίς Ινάσιο Λούλα Ντα Σίλβα, ο οποίος απηύθυνε μήνυμα... αυτοσυγκράτησης και ψυχραιμίας προς τους Ελληνες πολίτες, είχε την Τρίτη ο  Αλ. Τσίπρας, ο οποίος επισκέπτεται την Βραζιλία. 

Ο κ. Λούλα σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι:
 -- *********--
«Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον Ελληνικό λαό είναι ότι σ' αυτή τη στιγμή της κρίσης πρέπει να είναι ψύχραιμοι, να έχουν μεγάλη θέληση και να αναζητήσουν λύσεις. Να μη γίνονται πολλά σχόλια για την κρίση, αλλά να συζητούν ποιες είναι οι λύσεις». 
-- *********--
Προσέθεσε δε ότι, «ούτε η Ελλάδα ούτε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα βίωνε τις σημερινές καταστάσεις, αν είχαν παρθεί οι σωστές αποφάσεις πριν από τέσσερα χρόνια».
-- *********--
Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας είπε πως σε περίοδο κρίσης, η λέξη κλειδί δεν είναι η δημοσιονομική προσαρμογή και προσέθεσε: 
-- *********--
«Εδώ στη Βραζιλία η λέξη κλειδί ήταν η οικονομική ανάπτυξη μαζί με το εμπόριο, μαζί με τις επενδύσεις, μαζί με τις θέσεις εργασίας, μαζί με την κατανάλωση και γι' αυτό η Βραζιλία έχει ανέβει από τη δέκατη στην έκτη θέση στην παγκόσμια οικονομία».
-- *********--
Ο κ. Λούλα θέλησε να απευθυνθεί στους Έλληνες πολίτες σημειώνοντας:
-- *********--
«Μη χάσετε ποτέ την ελπίδα σας, συνεχίστε τη μάχη σας με το κεφάλι ψηλά, διότι ο ελληνικός λαός είναι πιο δυνατός από την κρίση. Καλή τύχη!».
-- *********--
Είναι αξιοσημείωτο ότι στις δηλώσεις του ο πρώην Πρόεδρος της Βραζιλίας δεν έκανε καμμία αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ ή στον...  Αλ. Τσίπρα...!!!
                      -----------------------------------------------

3 σχόλια:

 1. Μετα λυπης σου ανακοινωνω οτι αυτη τη στιγμη συνανταται ο Τσιπρας με τηπροεδρο της Βραζιλιας κατοπιν παρεμβασης του Λουλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στην παπουτσάρα μου και αν συναντιέται
  και αν δεν συναντιέται.
  Zaglos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ναί τώρα πού τη συνάντησε, μετα από παρακάλια γιά να δικαιολογήσει τις "τζάμπα" διακοπές του με τη Περιστέρα, πού εμείς του πληρώνουμε... σωθήκαμε.!
  Μη ξεχνάς ότι:
  Η Βραζιλία είναι πράγματι πλούσια Χώρα με τους... φτωχότερους όμως πολίτες.!
  Καί ενώ ανήκει στο ΔΝΤ, το οποίο τελευταία πήρε το μέρος μας και μιλάει για κούρεμα του Ελληνικού χρέους, η Βραζιλία αντέδρασε.
  Άν ο σύζυγος της Περιστέρας καταφέρει να πείσει τη Πρόεδρο της Βραζιλίας να συνταχθεί μαζί μας, τότε όλοι θα χειροκροτήσουμε.
  Όμως από τις ανακοινώσεις δεν προκύπτει απολύτως τίποτα.
  Καί έτσι επιβεβαιώνεται ότι ό Τσίπρας πήγε "τράκα" διακοπές με τη Περιστέρα ή ότι είναι άχρηστος και ανίκανος να θέσει στούς ομοιδεάτες του ένα τεράστιο ζήτημα πού έχει άμεση και πρωταρχική θέση στη μείωση του χρέους μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή