Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΪΧΑΝ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΠΟΥ ΖΗΤΑ «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ--ΕΛΛΑΔΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΟΖ...;;;

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και 
ΟΙ... ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ...!!!

Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει «Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας» για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι... πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και Αμερική...!!!
Σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως.... πράξη αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα, όπως είπε.
*********
Ο κ. Καραγιουσούφ, τονίζει μεταξύ των άλλων:
*********
«Από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. 
Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας».
*********
Και έτσι η Τουρκία θα πλουτίσει με ξένα (τα δικά μας) πετρέλαια. 
Ωραία τα έχουν υπολογίσει στην Τουρκία αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ αφού ο κύριος βουλευτής δικός τους είναι.
*********
Είδατε πως λύνονται αμέσως τα προβλήματα; 
Απλά δείνεις τα μισά σου υπάρχοντα και λήγει το θέμα...!!! 
*********
Προσεχώς και τις γυναίκες μας...
                 -------------------------------------------
Greek Money

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ;ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ! ΣΤΟ ΚΑΤΟ ΚΑΤΩ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ. ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΝΑ ΞΕΘΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ΄''ΚΛΑΡΙ'' ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΥΟ; ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ; ''«Από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία''.

    Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας». ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή