Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ... ΜΠΑΤΙΣΤ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ...!!!

ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο Π.Α.Ο. καί ΑΛΛΑ Η ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΕ/ΟΥΛΚΕΡ...!!!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πλήρωσε τελικά το ποσό των 200.000 ευρώ προς την εφορία και ο Αμερικανός, που πέρασε τη νύχτα σε ειδική αίθουσα του Ελευθέριος Βενιζέλος θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά απόψε με την φανέλα της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ εναντίον της πρώην του ομάδας.

Οι Τούρκοι από χθες δήλωναν ότι γνώριζαν για το πρόβλημα που υπήρχε εδώ και μία εβδομάδα, αλλά είχαν λάβει τις διαβεβαιώσεις, όπως και ο παίκτης, ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα με την είσοδό του στην Ελλάδα. 
-- *********--
Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους υποστήριζαν πως δεν ήταν γνώστες του προβλήματος ούτε είχαν ενημερωθεί από τους Τούρκους ή το μάνατζερ του Αμερικανού, έτσι ώστε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.
-- *********--
Όπως, δε, ανακοινώθηκε αργά το βράδυ από τη «Φενέρ», η κράτηση του Μπατίστ έγινε για χρέος που αποδίδεται στον παίκτη αλλά δεν όφειλε ο ίδιος να τακτοποιήσει, ενώ σημειώνει πως άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού διαβεβαίωσαν πως θα καλύψουν την οφειλή. 
-- *********--
Αυτό έγινε σήμερα το πρωί κι έτσι το πρόβλημα τακτοποιήθηκε και ο παίκτης είναι ελεύθερος. 
-- *********--
Δίπλα στον πρώην άσσο του «τριφυλλιού», ο οποίος απόψε θα τιμηθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την προσφορά του στο σύλλογο, βρισκόταν συνεχώς η σύζυγός του, που είχε φτάσει νωρίτερα στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου