Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΥΠΟΒΟΛΕΑ «ΤΑ ΝΕΑ» Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙ...«ΗΡΩΔΗ»...!!!

ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟ και ΚΑΘ' ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΨΥΧΑΡΗ, Η... ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ...!!!

Με την επιτυχία Σαμαρά και την δόση μαμούθ των 52,5 δις ευρώ, (εκτός τού φθόνου γιά την επιτυχία πού συνέτριψε κομματικά και οικονομικά τούς ντόπιους λομπίστες της δραχμής ), άλλοι όπως ξένα funds, έχασαν δις ευρώ ποντάροντας στη πτώχευση της Ελλάδος.

Τό γράφαμε εδώ:
http://politikosafari.blogspot.gr/2012/12/blog-post_10.html
-- *********--
Όμως υπάρχουν και ντόπιοι ( βαρώνοι των Μ.Μ.Ε) πού ενεδεχομένως  να μην είχαν παίξει στη καταστροφή της Ελλάδος στα διεθνή χρηματιστήρια, όμως η ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών τους ήρθε.. κατακούτελα...!!!
-- *********--
Έχασαν τα προνομιά τους...
Κόπηκε ο ομφάλιος λώρος της διαπλοκής με τους Τραπεζίτες
Τέλος στη χορήγηση δανείων στους...«προνομιακούς συνομιλητές»
εδώ:
http://politikosafari.blogspot.gr/2012/11/oi-bonus-o.html
-- *********--
Καταργείται η δυνατότητα χορήγησης δανείων και το σπουδαιότερο χάνουν το προνόμιο της αποκλειστικής δυνατότητος να επηρεάζουν τη πολιτική των εκάστοτε Κυβερνήσεων.
-- *********--
Ο κυρ Σταύρος τα έχει πάρει στο... κρανίο....!!!
*-- Πρώτη κίνηση εναντιον Σαμαρά εδώ:
http://politikosafari.blogspot.gr/2012/11/blog-post_20.html
-- *********--
*-- Δεύτερη κίνηση εναντιον Στουνάρα στο πρωτοσέλιδο της 1ης Δεκεμβρίου, οπου αποκαλούσε τον Στουρνάρα Ηρώδη και και ο υποτελής του Τσίπρας το αναμετέδωσε καθ' υποβολή γιά τον Σαμαρά εδώ:

-- *********--

Τούς πόνεσε η παραμονή στο ευρώ και η ανακεφαλαιοποίηση  των Τραπεζών με τους νέους κανόνες πού τούς βγάζουν εκτός... δανειακών προνομίων...!!!
-- *********--
Έ, πήρε τη σκυτάλη ο Τσίπρας και όπως ακριβώς μέσω των ΝΕΩΝ ο Ψυχάρης αποκάλεσε τον Στουρνάρα Ηρώδη, έτσι και ο Τσίπρας καθ' υπόδειξη Ψυχάρη αποκάλεσε τον Σαμαρά... Ηρώδη...!!!
----------------------
Τό έργο θα έχει συνέχειες..... 

1 σχόλιο:

  1. Ου να χαθείς κοπρίτη αναρχικέ που ποντάρεις στην εξαθλίωση του Έλληνα για να κερδίσεις ψηφουλάκια! Eθνομηδενιστη, ανθέλληνα, υποκριτή, ανώριμε, κουκουλοφόρε, λαθρολάγνε, βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή