Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑ, ΤΙ «ΠΙΣΤΕΨΕ» καί «ΣΑΓΗΝΕΥΤΗΚΕ», Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και ΤΗΝ «ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ», ΟΠΩΣ Ο...ΟΦΙΣ...!!!

ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ή ΠΑΡΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ...ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ...!!!

Κυκλοφορεί ως καθημερινή εφημερίδα, άλλο άν η ιδιοκτησία προφανώς δεν επιτρέπει να δίδεται στη δημοσιότητα το «δελτίο ημερήσιας κυκλοφορίας», γιά να μη γνωρίζουμε τον... αριθμό φύλλων πωλήσεων της..!!!
Ο τίτλος της εφημερίδος πού είχε ως πρώτο εκδότη τον αείμνηστο Κλεομένη Γεωργαλά πού πλήρωσε με την ζωή του τη πρώτη απόπειρα έκδοσής της ( ας όψετε όποιος τον έβαλε στο λούκι), τώρα έχει νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
*********
Συμβαίνει στις ημέρες μας καί μάλιστα σε εποχή κατάρρευσης της αγοραστικής αξιοπιστίας του τύπου να ξεφυτρώνουν νέες εφημερίδες αγνώστου προελεύσεως με...«απίθανους» εκδότες...!!!
*********
Με περισσό θράσσος και «δυσπλασία» λόγου καλούνται σε εκπομπές  και με ανύπαρκτες αποκαλύψεις-- γιά να προμοτάρουν κυκλοφοριακά την εγκυρότητα των εφημερίδων τους--, εξαπολύουν μπούρδες: 
*********
«Επί πλέον.... 600 ονόματα στη νέα λίστα Λαγκάρντ»...!!!
*********
Τό άκουσε η παριστάμενη Συριζαία Βουλευτής Νάντια Βαλαβάνη καί το έκανε, επί μία εβδομάδα  Τσιπροσυριζαιϊκη σημαία...!!!
*********
 Αμέσως υιοθέτησε τα κουραφέξαλα της παραδημοσιογραφίας η πολιτική των Συριζαίων...!!!
*********
Χθές ή ίδια εφημερίδα υποβίβασε τα 600 ονόματα, σε...71...!!! 
*********
Η παραπληροφόρηση, ο εμπαιγμός της κοινής γνώμης ως και ο υποβιβασμός της κοινής λογικής, δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα...;;; 
-------------------------------------------------------

1 σχόλιο:

  1. Με τι λεφτα αυτοι οι τύποι ανοιγουν εφημεριδες, όταν άλλες κλείνουν και όσες λειτουργούν χρωστάνε τα κερατά τους; Τι ιστορία παιζεται εδω πέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή