Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

OI «ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΑΝ «ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ»... ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ--ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ--ΑΛΑΛΟΥΜ και ΧΑΟΥΣ...!!!

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ και ΠΡΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ...!!!

Ανω κάτω έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη και πλέον προσπαθεί να κρύψει τα εσωκομματικά προβλήματά του.
 Αν και οι «προεδρικοί» διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης «δεν θα τραβήξει το χαλί από τη συλλογική προσπάθεια», οι κινήσεις του επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος θα ενταθούν,

το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα. 
-- *********--
Μάλιστα σε χθεσινή του συνέντευξη ο κ. Λαφαζάνης ήδη ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση:
 -- *********--
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγούμε από την κρίση όσο συνεχίζεται αυτή η πολιτική αβουλία» υποστήριξε και μάλιστα, «καρφώνοντας» τον Αλέξη Τσίπρα, που κάνει λόγο πλέον για επαναδιαπραγμάτευση, είπε: 
-- *********--
«Δεν υπάρχει κανένα χρηματοδοτικό εργαλείο, όλα τα κεφάλαια έχουν κατευθυνθεί στις βόρειες χώρες».
-- *********--
Το εσωκομματικό μέτωπο που έχει ανοίξει στην Κουμουνδούρου «καπελώνεται» προσωρινα από την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τη Ν.Δ.,  
 με αφορμή την αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε προχθές η Συγγρού γιά την ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΝ πού χαρακτήριζε την επέτειο από το χαμο τού νεαρού Γρηγορόπουλουμ ως «επέτειο»...  ιστορικής εξέγερσης...!!! 
-- *********--
Την ίδια ώρα δε,  ο Αλέξης Τσίπρας, συμφωνώντας προφανώς με την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΝ, που καλούσε σε εξέγερση, ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία του Αλέξη Γρηγορόπουλου με την οποία καλούσε τους πολίτες στις  συγκεντρώσεις.
-- *********--
Η ανακοίνωση της Ν.Δ., έλεγε: 
-- *********--
«Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η Κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. 
Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. 
Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει».

1 σχόλιο:

  1. Το παράδοξο είναι ότι ο λαός έχοντας προδοθεί από τα μεσαία κόμματα, ενισχύει το κόμμα των αναρχικών! Μονο οι τυφλοί δεν βλέπουν ότι ο σύριζα επενδύει στην κοινωνική αναταραχή και τρομοκρατία! Ποτέ δεν εξέδωσε ο σύρριζα μήνυμα συμπαράστασης στους δολοφονημένους από λαθραίους και τρομοκρατικές οργανώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή