Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο «ΣΦΙΧΤΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΜΩΡΑΛΗ και ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ και ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο...ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ...!!!

ΔΕΝ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΨΙΜΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ  ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ... ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ...!!!

Πανωλεθρία εκλογική άνευ προηγουμένου έπαθε ο π. Διευθυντής του Ιδρύματος Καραμανλή και π. Υπουργός Παιδείας στη πρώτη Κυβέρνηση Σαμαρά, Νοεδημοκρατούλης Κ. Αρβανιτόπουλος, (αφού παρά την απροκάλυτη στήριξη του Προέδρου του Ολυμπιακού Β.Μαρινάκη και του Δήμαρχου Πειραιά κου Μώραλη όπως και όλων των δημοσιογραφικών τους θεραπαινίδων --ναυλωμένων υπηρετριών--, πού με πάθος στήριξαν Συριζα,

είχαν όμως τοποθετήσει σε όλα τα ψηφοδέλτια ανθρώπους της δικής τους επιρροής), δεν βγήκε Βουλευτής όπως σίγουρα και με απολυτότητα είχαν... σχεδιάσει...!!!
********
Πόνταραν βέβαια στη λογική ότι:
********
Αφού εμείς είμαστε ιδιοκτησιακό καθεστώς του πιό ένδοξου συλλόγου στην Ελλάδα, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ελέγχουμε   και κατευθύνουμε και τους φιλάθλους του πολιτικά, όπου εμείς γουστάρουμε και σύμφωνα με τα συμφεροντά μας.
********
Ήδη το είχαν καταφέρει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, όταν έβαλαν φυτευτό για Δήμαρχο τον γιό του π. Υφ/γού του Αντρέα  τον Μώραλη, με αποκορύφωμα βέβαια την επίσης απροκάλυπτη στήριξη στη Ρένα καλέ τη Δούρου ( αχ αείμνηστε  Μιλτιάδη), πού με ψήφους Ολυμπιακούς εξελέγη Περιφερειάρχης.
******** 
"Κάποτε, κάποια μέρα, κάτω στον Πειραιά"...
Όμως αυτή τη φορά δεν τσίμπησαν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, στράφηκαν ομαδηδόν στον Κατσαφάδο, γαμπρό του Β.Μιχαλολιάκου και έτσι το χαστούκι ήρθε διπλό και με...Μανιάτικη εκδίκηση...!!!
*********
Για να καταλάβουν μερικοί ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι για πολιτικά ή επιχειρηματικά παιχνίδια είναι μόνο για να είναι μόνιμος Πρωταθλητής Ελλάδος και για διάκριση επιτέλους στην Ευρώπη όταν φυσικά πάρει κανένα παίχτη της προκοπής και ΟΧΙ κάτι σαπάκια που τα βαφτίζουν δημοσιογραφικά παιχτούρες και χάνουν από άσημους αντιπάλους και στα μέσα της περιόδου γιά να εξιλεωθούν αλλάζουν προπονητή γιά... άλλοθι...!!!
**********
Κατα τα άλλα από τα βάθη της ψυχής μου (και κυριολεκτώ, το γράφω μετά λόγου γνώσεως)  εύχομαι τα καλύτερα γιά οποιαδήποτε περιπέτεια την οποίαν και ασφαλώς για ένα εκατ. προσωπικούς και συνασθηματικούς λόγους,  απεύχομαι...
            ----------------

3 σχόλια:

  1. Πέστα Χρυσόστομε να αγιάσει το στόμα σου ότι ο ολυμπιακός
    Δεν είναι κανενός τσιπρα και κανενός σαμαρά ο ολυμπιακός είναι
    Θρησκεία και δεν ανήκει σε κόμματα τελεία και παύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θανασακη το ξέρουμε ότι είσαι Ολυμπιακάρα και Σαμαρικός, όπως ξέρουμε ότι στην ίντριγκα είσαι πρώτος. το κειμενό σου είναι ωραίο και όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν σε ποιούς στέλνεις το μήνυμα.
    Ρε μπαγάσα όσα χρόνια σε ξέρω παραδέχομαι ότι καλύτερα να μη στη δώσει κάποιος. Θυμάσαι το Καρατζαφέρη που έλεγε το Μυλωνόπουλο δε το πολεμάς στα ίσα γιατί θα χάσεις μόνο με ανταρτοπόλεμο αν τον καταφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H παροιμια λεει οτι σκατα και το φτυαρι την που...τσα και την υπογραφη δεν την βαζουμε οπου ναναι...ΣΔΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή