Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ 2ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.!!!

ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ "ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ .!

Όλοι θα γνωρίζεται, ότι συζητήθηκε με τον ένα ή άλλο τρόπο στην Ν.Υ., η επιμήκυνση του χρόνου εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεων της Χώρας απέναντι στο Μνημόνιο.
Όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, αντέδρασαν με δηλώσεις, φοβούμενοι ότι η επιμήκυνση του χρέους "υποθάλπτει"... νέο Μνημόνιο, ή άλλως νέα σκληρά μέτρα εις βάρος των Ελλήνων.

Έσπευσαν λοιπόν να επισημάνουν και καταγγείλουν την νέα...εφεεση της Κυβέρνησης για επιβολή νέων σκληρών μέτρων στο όνομα της... "επιμήκυνσης" του χρέους...
Ο μοναδικός αρχηγός κόμματος της Αντιπολίτευσης, που επιχειρηματολόγησε δημόσια, υπέρ της "επιμήκυνσης", χωρίς ουδεμία αναφορά σε... νέα σκληρά μέτρα και νέο Μνημόνιο, ειναι ο...Καρατζαφέρης.!!!
Διαβάστε την επίσημη δηλωσή του:
«Νομίζω ότι είναι η στιγμή να σταματήσουν οι "σκυλοκαβγάδες" εντός και εκτός Κοινοβουλίου. Η χώρα έχει ανάγκες, δεν τα βγάζει πέρα. Πρέπει ένα βρει τρόπο να κάνει επιμήκυνση όλων των υποχρεώσεών της για να μπορέσει να βγει από το βάλτο στον οποίο την έχουν βάλει οι κακές επιλογές, τα λάθη και τα ανομήματα του παρελθόντος Οι επιπλέον αυτές διαφορές οι οποίες αναπτύσσονται ανάμεσα στα Κόμματα, αλλά και μέσα στα Κόμματα, βλάπτουν και δεν ωφελούν».
Σημειώνουμε ότι όταν ομιλεί γιά "σκυλοκαβγάδες", αναφέρεται πέραν πάσης αμφιβολίας στον Σαμαρά, πού ασφαλώς ευθύς εξ' αρχής έχει τεθεί κατά του Μνημονίου, σε αντίθεση με τον ίδιο, που άν και δεν είχε ανάγκη τις ψήφους του το ΠΑΣΟΚ, έσπευσε λαχανιασμένα, να στηρίξει την Κυβέρνηση του Μνημονίου.
Τό ίδιο κάνει και τώρα, αλλά καί σε όλες τις"δύσκολες" στιγμές του ΠΑΣΟΚ θα λειτουργεί ως "Εξαπτέρυγο" και "Ναυαγοσώστης".!
Μόνος του, αποκαλύφθηκε...

1 σχόλιο: