Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο ΨΙΝΑΚΗΣ "ΕΠΙΣΗΜΟΣ" ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ...ΛΑΟΣ.!

ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..."ΑΝΟΙΓΜΑ" ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.!

Ναι, η νεολαία του ΛΑΟΣ, πραγματοποιεί την Κυριακή το πρώτο της Φεστιβάλ, σε κλάμπ στού Ψυρρή...
Όλο το σκηνικό του φεστιβάλ θα κινείται σε... ροκ ρυθμούς.!
Τώρα πως οι "Ελληναράδες" νεολαίοι του ΛΑΟΣ, πού μόνο από "τσάμικο", γνωρίζουν θα εξοικειωθούν με τους ροκ ρυθμούς, μόνο ο αείμνηστοι Τσιφόρος ή ο Γ.Σουρής, θα μπορούσαν να περιγράψουν.
Το σημαντικό της βραδυάς, θα είναι η παρουσία ως... επίσημου προσκεκλημένου και μάλιστα από πλευράς Καρατζαφέρη, ο αξεπέραστος Ηλίας Ψινάκης, τον οποίον θα συνοδεύει ο βουλευτής Α! Πειραιά του ΛΑΟΣ και Αντ/δρος της Βουλής, Βάης Αποστολάτος.!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ethnos Online ο Γ Καρατζαφέρης, στην ομιλία του θα κάνει... "άνοιγμα" στους νέους ανθρώπους και έτσι προφανώς εξηγείται και η "επίσημη" πρόσκληση στον Ψινάκη....
Η τιμή..."τιμή" δεν έχει και χαράς τον, που την έχει...
Κρίμα, ρε "Ζητωπατριώτες" και "Ελληναράδες"... της νεολαίας του ΛΑΟΣ...

2 σχόλια:

  1. Όσοι είχαν την ατυχία – κι ανάμεσα σ’ αυτούς και ο γράφων - ά-κουγαν κάθε μεσημέρι και για αρκετά χρόνια τον «αντάρτη» πρόεδρο του ΛΑΟΣ, από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και την «Α1», να εξαπολύει μύδρους κατά της οικογενειοκρατίας, των ηγετών των «σατέν» και της δια-φθοράς.

    Τα λόγια είναι περιττά…
    Οι πολιτικά ερμαφρόδιτες καταστάσεις οδηγούν σε ολέθρια αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ρήξη και η ανατροπή δεν γίνονται με καταστρατήγηση των θέσεων και των αρχών του κόμματος. Η ρήξη και η ανατροπή δεν γίνονται με ευκαιριακή τηλεοπτική-δημοσιογραφική επικαιρότητα…

    Tώρα θα κάνουμε ρήξη και ανατροπή με τον Κακλαμανουλη ,το Ψινάκη και το κάθε πουστράκι η πουτανάκι που μας πλασάρει το τηλεοπτικο κατεστημένο.

    Ο οπαδός του ΛΑ.Ο.Σ. δεν τολμάει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο την κοινωνία και να υποστηρίξει ορισμένες λάθος επιλογές του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή