Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ "ΚΑΡΦΩΝΕ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ...ΞΕΝΟΥΣ.!!!

ΕΤΣΙ, ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΤΑ SPREADS, ΕΤΣΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΜΑΣ "ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ" ΣΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ...
 
Όταν έγινε γνωστό, από τον πρόεδρο του Eurogroup κ. Γιούνκερ, ότι Έλληνας Πρωθυπουργός "κάρφωσε" την Πατρίδα του και την είπε διφθαρμένη, αμέσως οι "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των Μ.Μ.Ε., έσπευσαν να αποδώσουν το "καρφί", στον Κ.Καραμανλή...
Μάλιστα δέ, εκείνος πού παριστάνει τον...Σωτήρα της οικονομίας Υπουργός Γ.Πακωνσταντίνου, έσπευσε να φωτογραφίσει δημόσια, ως "Καταδότη", επίσης τον Καραμανλή.!!!
Σήμερα ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, αποκαλύπτει ότι το "καρφί" ήταν ο σημερινός Πρωθυπουργός...
Άλλωστε προηγήθηκε και δημοσιεύμα των «Irish Times», στο οποίο φιλοξενούνται οι ακριβείς δηλώσεις του κ. Γιούνκερ, όπου "δείχνουν"... Γιώργο.!
Πρό ολίγου, προλάβαμε να ακούσουμε τις "φιλότιμες προσπάθειες" πού καταβάλει ο Χατζηνικολάου στον Real, να μάς πείσει ότι δεν έχει σημασία ποιός το "κάρφωσε", διότι αυτό το... γνωρίζουμε όλοι.!
Βέβαια, γιά αυτόν θα αποτελούσε "προδοσία", μόνο άν το "καρφί", ήταν ο Καραμανλής.!!!
Όμως έχει μέγιστη σημασία διότι:
* -- Άν το κράτος, ή Χώρα μας είναι διεφθαρμένη, δεν θα πάμε να το ομολογήσουμε στους ξένους, ούτε θα τους φέρουμε εδώ, για "Διαιτητές", ούτε και γιά "Τιμητές".
* -- Την παγκόσμια πρωτοτυπία της διαφθοράς, την έχουν οί ίδιοι με εκατομμύρια παραδείγματα, απλά έχουν την πολιτική και ηθική ευθιξία να μην γίνονται... "ρουφιάνοι" στη Χώρα τους.
* -- Με αυτές τις μεθόδους όμως ο Πρωθυπουργός, απαξίωσε την ίδια του την Χώρα, άλλοτε ανεβάζοντας το έλλειμμα από το 9 στο 13%, άλλοτε μιλώντας γιά Τιτανικό, γιά να οδηγηθούμε άρον--άρον και διά της βίας στο Δ.Ν.Τ.
Αμφιβάλει κανείς ότι η δικαίωση Σαμαρά, είναι δεδομένη;;;

1 σχόλιο:

  1. Η Ν.Δ. οφείλει να "κρατήσει" όλα τα στοιχεία της έντυπης τηλεοπτικής και διαδικτυακής δημοσιογραφίας και σε εύθετο χρόνο να ζητήσει μια εξεταστική για το τί έγινε και τι ειπώθηκε από 5/10/09 μέχρι την αποφράδα ημέρα του ΔΝΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή