Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

O GIORGOS ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ..."ΜΕΣΙΤΗΣ" ΞΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

ΝΕΑ... ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ SPREADS META THN ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.!!!

Τί γίνεται με αυτό τον Πρωθυπουργό;
Όποτε πιάνει στο στόμα του την Ελληνική οικονομία, αυτόματα ανεβαίνουν τα spreads και αυτόματα κερδοσκοπούν οι ξένες αγορές εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Πήρε την διακυβέρνηση του τόπου όταν τα spreads, δεν ξεπερνούσαν τις 160 μονάδες και με τις δηλώσεις του περι Τιτανικού και την κατασυκοφάντηση των Ελλήνων ότι είναι διεφθαρμένοι ξεπέρασαν τις 1000 μονάδες και τότε... υπέγραψε το Μνημόνιο.!!!
Χθες με την τραγική του παρουσία στη "διακαναλική", θέλοντας να αποφύγει την εκλογική του συντριβή, απείλησε και τρομοκράτησε τους ΄Ελληνες, ότι άν δεν κερδίσει στις Αυτοδιοικητικές θα προκαλέσει Εθνικές εκλογές, δεδομένου ότι οι ξένες χρηματοιπιστοτικές "αγορές" (Δ.Ν.Τ.) που μας δανείζουν, θα πάρουν άσχημο μήνυμα και δεν θά μπορει να διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους το χρέος μας.!
* -- Τί ήταν να το πεί και αμέσως σήμερα τα spreads. από την καθοδική πορεία που είχαν, εκτοξέφθηκαν πάλι από τις 650 μονάδες στις 720.!
* -- Το χρηματιστήριο έχασε --και μετά απο προσπάθειες-- κατάφερε να σταματήσει σε πτώση 1,7%.
* -- Ο τραπεζικός κλάδος έχασε 2,96%.
Αυτός ο Πρωθυπουργός οποτε μιλάει γαι την οικονομία πέφτει το Χρηματιστήριο και ανεβαίνουν τα spreads.!
Καταβαραθρώνει την Ελληνική οικονομία, και κερδίζουν κατά κόρο οι ξένοι κερδοσκόποι.!!!
Δικαίως, έγκυροι οικονομικοί κύκλοι εξέφραζαν την απορία, άν ο Πρωθυπουργός, άθελά του λειτουργεί, ως μεσίτης των διεθνών κερδοσκοπικών αγορών.!!!
Μακάρι το ερώτημα να είναι ρητορικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου