Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ..."ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ" ΠΗΡΕ Ο ΤΟΛΗΣ.!

ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ή... "ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ", ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ή ΠΕΡΑΙΩΣΗ...

Να πως λειτουργεί και ποιούς ευνοεί ο νόμος της περαίωσης του G.A.P.
Πρώτος που φαίνεται να ευνοείται είναι ο σύζυγος της Άτζελας Γκερέκου, π. Υφ/γού και ήδη Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος πέτυχε χθές αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορά το χρέος του προς την Εφορία, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.!
Ζήτησε την αναβολή της δίκης του μέσω του συνηγόρου του, ο οποίος είπε στο δικαστήριο ότι οι φορολογικές εκκρεμότητες του εντολέα του θα υπαχθούν στην ειδική ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών η προθεσμία για την οποία λήγει στις 29 Οκτωβρίου.
Σημειώνεται ότι οι κατηγορίες που αποδίδονται στον Τόλη Βοσκόπουλο είναι σχετικές με ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις και μη έκδοση αποδείξεων δελτίων παροχής υπηρεσιών για εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα.
Εμείς ήδη από τις 21 Σεπτεμβρίου γράφαμε εδώ:
ΕΥΝΟΙΚΗ..."ΠΕΡΑΙΩΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ...
ME TO NOMO TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΗ "ΤΣΙΜΠΙΔΑ" ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ..
http://politikosafari.blogspot.com/2010/09/blog-post_21.html
Εμείς θα "πάρουμε"...επικήκυνση γιά να πληρώνουμε τουλάχιστον για μία 20ετία, στο Δ.Ν.Τ., όσα δεν πληρώνουν οι μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου και όσα τρώνε οι μεγαλοεργολάβοι, προμηθευτές, μιζαδόροι του Δημοσίου, σε άμεση σχέση διαπλοκής με την Κυβερνητική εξουσία...
Είναι αυτοί γιά τους οποίους δεν τολμάει να πεί λέξη ο Πρωθυπουργός, καταγγέλοντας διεθνώς μόνο εμας, τον λαό, ως διεφθαρμένους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου