Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...

...ΠΕΡΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ".!
 
Συνέχεια θέλησε να δώσει ο Κωστής Μπακογιάννης στις συνταρακτικές αποκαλύψεις πού έκενε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, βγάζοντας στην δημοσιότητα, στοιχεία της δικογραφίας πού δείχνουν ότι αυτοί που συνομιλούσαν, ισχυρίζονται πως το γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη και του Κωστή Μπακογιάννη μεσολαβούσαν μεταξύ εφορίας και επιχειρηματιών για την εξυπηρέτησή τους και μάλιστα αναφέρονται σε περίπτωση διευκόλυνσης ενός από τα μέλη του συνδικάτου του εγκλήματος, του κ. Γιώργου Τρομπούκη!
Σε απάντηση δε στην επιστολή του, στην οποία σημειωτέον δεν κάνει ουδεμία αναφορά γιά την "ταμπακέρα"η εφημερίδα, απαντά ως εξής:
Δημοσιεύει ξανά τα ηχητικά ντοκουμέντα και τους διαλόγους που περιέχονται στη δικογραφία του «συνδικάτου του εγκλήματος», και στα οποία εμφανίζεται ο κ. Τρομπούκης να συνομιλεί με στελέχη του γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη και να εμπλέκει τον Κωστή Μπακογιάννη.
Οι πρώτες δραματικές συνομιλίες
Ο κ. Τρομπούκης ενημερώνει τον φίλο του για την έφοδο του ΣΔΟΕ
Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε
Ενημερώνει την κουμπάρα του, η οποία μιλά με τον Β.Α., ο οποίος είναι γνωστός της
Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε
Συνομιλία με άγνωστη γυναίκα, την οποία ο κ. Τρομπούκης ενημερώνει για την παρουσία του ΣΔΟΕ
Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε
Συνομιλία με άγνωστο άνδρα, τον οποίον ο κ. Τρομπούκης ενημερώνει πως το ΣΔΟΕ βρίσκεται στη εταιρία του
Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε
Συνομιλεί με γυναίκα που την ενημερώνει για την παρουσία του κλιμακίου
Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε
Στη συνομιλία του κ. Τρομπούκη ο ελεγκτής Β.Α. χαρακτηρίζεται «σκληρός».
Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε
Περισσότερα εδώ:
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=85235
Σας ενημερώνουμε διότι τα Μ.Μ.Ε., εντέχνως και γιά τους γνωστούς λόγους... ουτε που αναφέρθηκαν καν στο γεγονός...

2 σχόλια:

  1. Οι οικογένεια του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ποτέ δεν είχε σταθερή πολιτική ιδεολογία κι ούτε πίστεψε και σε κανέναν Θεό παρά μόνον στο χρήμα, στην εξουσία ,στον νεποτισμό…

    Όλα τα πολιτικά παχύδερμα , όλα τα αρχιλαμογια της πιάτσας, όλοι αυτοί οι υποτακτικοί που προσκυνούν διαχρονικά την Ντόρα ,την πορφυρογέννητη κόρη του εφιάλτη της δημοκρατίας και ορισμού της αποστασίας ,είναι ανακατεμένοι και υπόλογοι με μίζες,άπατες ,αρπαχτές….

    Η Ντόρα και τα ντορό-κόπρο-σκύλα που την υπηρετούν έχουν τεράστιες ευθύνες για την καταχρεώσει της χώρας ,τον ηθικό ξεπεσμό και το κατάντημα της χώρας ως περίγελος όλου του ανεπτυγμένου κόσμου.

    Αυτοί λοιπόν οι δήθεν υποτακτικοί,οικονομισάριοι, υποστηρικτές της Ντορο-φαύλο-κρατιας είναι η σαλαμούρα της Νέας Δημοκρατίας….που πέτα έξω από το καράβι της Ν.Δ. ο εκλεκτός των οπαδών , καπετάνιος κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ,για να μπορέσει επιτέλους να χαράξει πορεία ανασυγκρότησης και ελπίδας ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη η οικογένεια του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ και όλοι οι γνωστοί εγκάθετοι, Ντορικοι υποτακτικοί , από αυτούς που είχαν δοτά πόστα και έκαναν μέχρι τώρα κουμάντο στην πολιτική ζωή του τόπου , κυβερνούσαν δε με ελαστικές συνειδήσεις, είχαν κάποια σχέση, μικρή ή μεγάλη, βρόμικη ή καθαρή, με όλα τα δημοσιευμένα η μη οικονομικά-πολίτικα σκάνδαλα (ΖΗΜΕΝΣ - ΜΙΖΕΝΣ ΚΤΛ)

    Τα σημαντικότερα κουσούρια της οσίας οικογένειας είναι η απληστία ,η αρχομανία,η πανφαγια και το χειρότερο όμως απ΄ όλα είναι η ευτέλεια τους.
    Τα υπόλογα δώρα από τους κοινωνικούς φίλους….Μιζοφορακους κτλ
    (οι λεμονοστύφτες,οι φρυγανιέρες, τα πλυντήρια τα ψυγεία ,τα τηλέφωνα κτλ κουζινικα της Μαρίκας ) ...

    Η ΦΑΥΛΕΠΙΦΑΥΛΗ AΠΟΒΛΗΤΗ ΝΤΟΡΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ,ΤΟΝ ΦΑΙΔΡΕΠΙΦΑΙΔΡΟ ΕΠΙΤΙΜΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΝ ΥΙΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΑΚΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή