Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΠΑΤΗ" ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ...

"ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ" ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΙΣ... ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ". !

Μέσα σε μιά εβδομάδα οι Ευρωπαίοι ξεσκέπασαν και άδειασαν τον Πρωθυπουργό, πού παριστάνει ότι δεν γνώριζε το χρέος και προκειμένου νε κερδίσει τις εκλογές έλεγε το "αλήστου μνήμης" ανέκδοτο:
"Λεφτά υπάρχουν"...!!!
Πέραν του γεγονότος, ότι τον είχε ενημερώσει από τον Φεβρουάριο του 2009 ο τότε Πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής προτείνοντας του να συμφωνήσουν σε "πάγωμα" μισθών και συντάξεων και ο Γιώργος, όχι μόνο δεν συμφωνούσε αλλά απειλούσε, ότι άν γίνει "πάγωμα" τον ερχόμενο Μάρτιο με την ευκαιρία της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, θα προκαλούσε εκλογές, τώρα έρχονται από επίσημα χείλη φίλων του Ευρωπαίων, τα αποκαλυπτήρια της μεγάλης πολιτικής του απάτης...
* -- Ο π. Τσάρος της Γερμανικής οικονομίας , κ. Στάινμπρουκ πρό δύο ημερων τον ξεμπρόστιασε, ότι τον είχε ενημερώσει γιά το χρέος .
Διαβάστε εδώ:

http://politikosafari.blogspot.com/2010/10/giorgo.html
GIORGO, ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΑΙΝΜΠΡΟΥΚ...
ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ ΔΗΛΩΝΕΣ..."ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".!!!
* -- Σήμερα ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ ανέφερε ότι οι Ευρωπαίοι γνώριζαν από το Φθινόπωρο του 2008 ότι «η Ελλάδα θα αντιμετώπιζε τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα» .
Μάλιστα δε αναφέρει και το εξής:
" Η Ελληνική κρίση, έπρεπε να είχε αντμετωπισθεί εδώ και....2--3 δεκαετίες, αλλά όχι με τον τρόπο που αντιμετωπίσθηκε το τελευταίο έτος..!!!
Εδώ δικαιώνεται ο Σαμαράς σε διπλό επίπεδο:
* -- Αποκαλύπτεται η πολιτική απάτη του Γιώργου, με το "λεφτά υπάρχουν.
* -- Δικαιώνεται ο Σαμαράς, πού ζητάει Εξεταστική γιά την οικονομία από το 1981, όταν η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δημιούργησε το τεράστιο χρέος.
Σε κάθε περίπτωση αποκαλύπτεται ότι ο Πρωθυπουργός, με προειλημμένη απόφαση μας έβαλε στις δαγκάνες του Δ.Ν.Τ.

1 σχόλιο: