Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

"ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ" Ο...ΔΗΜΑΡΑΣ.!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ... ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ.!
 
Δέν έχει ξαναγίνει...
Γιά πρωτη φορά στη παγκόσμια πολιτική ιστορία, πολιτικός και δή Υποψήφιος, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, να είναι εξαφανισμένος και να... "καταζητείται"... από τα Μ.Μ.Ε.
Τι ακριβώς έχει συμβεί.
Αφου αυτό το νέο "φρουτο" της πολιτικής, αποφάσισαν οι δημοσκοπικές εταιρίες να τον αναγάγουν σε πολιτικό άνδρα, τεράστιου πολιτικού διαμετρήματος και μεγέθους, προκειμένου να διασώσουν τον καταρρέοντα Πρωθυπουργό, και παράλληλα να μη πιστωθεί την νίκη η Ν.Δ. με την υποψηφιότητα Κικίλια, τώρα πού γνώρισαν από κοντά τις..."ικανότητες" αυτού του γίγαντα της πολιτικής, σκέφτηκαν ως εξής:
Αφού δημοσκοπικά τον βγάλαμε πρώτο, --εκ του μηδενός--, δεν είναι ανάγκη να τον εμφανίζουμε και στον κόσμο, να τον πάρει χαμπάρι τι "φρούτο" είναι και χάσουμε το παιχνίδι...
Διαπίστωσαν ότι δεν μπορεί να μιλήσει, δεν έχει ποτέ στη ζωή του ολοκληρώσει πρόταση, με εμφανή τα προβλήματα... δυσλεξίας .!
Έτσι απεφάσισαν να τον αποσύρουν από τα Μ.Μ.Ε. με αποτέλεσμα, μέχρι τις εκλογές, να μη τον εμφανίσουν στις τηλεοράσεις.
Φοβούνται ότι είναι ανίκανος να απαντήσει πώς δηλώνει --ως νεόκοπος Αντιμνημονιακός-- κατά του Μνημονίου ενώ δεν καταψήφισε το Μνημόνιο, δεν είπε ΟΧΙ, αλλά... "απάγγειλε" σαν καλός μαθητής του συστήματος, το "ερμαφρόδιτο"....ΠΑΡΩΝ.!
Τρέμουν ότι είναι ανίκανος να απαντήσει πως συμβιβάζεται να εμφανίζεται ως Αντιμνημονιακός και συγχρόνως να δηλώνει, ότι:
" Η Ψυχή και το μυαλό μου, δεν παίρνουν διαζύγιο απο το...ΠΑΣΟΚ".!!! Διαβάστε εδώ:
"ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ" ΨΕΥΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ, ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.!!!
"Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ...ΠΑΣΟΚ"...
http://politikosafari.blogspot.com/2010/10/blog-post_4219.html

Κυρίως τρέμουν την ανικανοτητά του να αντιπαρατεθεί συνδιαλλεγόμενος ακόμη και με μικρό παιδί.
'Ετσι δεν εμφανίστηκε στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, έτσι δεν πρόκειται να εμφανισθεί σε καμία μέχρι τις εκλογές, εκτός και άν του προκύψει όπως επιδιώκει κανένας... μονόλογος...
Προσπαθεί να δοξασθεί κρυπτόμενος, γιά να μην γελοιοποιηθεί εμφανιζόμενος.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου