Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ





ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ-ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ-ΓΝΩΣΗΣ
΄Οταν δεν είσαι κομματικοποιημένος και εμπαθής πολιτικά, μπορείς να ξεχωρίσεις δύο ξεχωριστές και διακριτές παρουσίες, οι οποίες κοσμούν το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ανεξαρτήτως πολιτικής και κομματικής τοποθέτησης.
Σήμερα το πρωί στον ALPHA και οι δυό τους, γνωστοί μαχητές της διαπλοκής και των νταβατζήδων των ΜΜΕ- που ανάλογα με τα συμφέροντά τους διαμορφώνουν την κομματική συνείδηση των πολιτών- παρέδωσαν μαθήματα κοινοβουλευτικού ήθους και ευπρέπειας.
Ο Α.Κακλαμάνης, αφού επεσήμανε το λάθος Καραμανλή στη διάκριση μεταξύ κοινοβουλευτικής συνόδου και περιόδου, συμφώνησε με τον Γ.Σούρλα στην αλλαγή του νόμου περί "πόθεν έσχες" των βουλευτών ο οποίος κατάφορα εμπαίζει τη νοημοσύνη των πολιτών και αποτελεί ουσιαστικά νομιμοποίηση των παρανόμως κτηθέντων από τους βουλευτές περιουσιακών στοιχείων.
Ακόμα ο Α.Κακλαμάνης κατήγγειλε τα ΜΜΕ που καθημερινά παρουσιάζουν τους ίδιους 15-20 βουλευτές, ως μαϊντανούς στα τηλεοπτικά παράθυρα και οι οποίοι με τον λόγο τους και την εμφάνισή τους διασύρουν το βουλευτικό αξίωμα.
Ο π.πρόεδρος της Βουλής, Α.Κακλαμάνης την επισήμανση την έκανε, ο λαός πότε θα καταλάβει οτι αυτά τα γραφικά και περίεργα υποκείμενα της βουλής, που είναι καθημερινά στα τηλεοπτικά παράθυρα και προβάλλονται σκανδαλωδώς (πληρώνοντας αδρά γιαυτήν την προβολή) δεν θα πρέπει να ψηφίζονται ποτέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου