Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ- ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΑΤΗ.

ΣΤΥΓΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΑΣ

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου






Πρέπει να διαθέτεις μεγάλα αποθέματα μαζοχισμού για να αντέξεις τα προεκλογικά παραληρήματα της παρωχημένης «ακροδεξιάς» δημαγωγίας και ψευδολογίας του Καρατζαφέρη.
Χθες επιστράτευσα το δικό μου μαζοχισμό για να παρακολουθήσω λίγο τη δημαγωγική του παράσταση στη Θεσσαλονίκη.
Δύο μόνο χαρακτηριστικές επισημάνσεις, γιατί ξευτελίζεις την πολιτική με να ασχοληθείς διεξοδικά με όλες τις δημαγωγικές μπουρδολογίες και ψευδολογίες του ανδρός:
ΠΡΩΤΗ: έκλινε σε όλες τις πτώσεις και σε όλους τους τόνους, και με τις ανάλογες παρωχημένες κινήσεις της ακροδεξιάς δημαγωγίας (κλόουν με τα όλα του), τις λέξεις «Ελλάδα», «πατρίδα» «έθνος»!!! Αυτός, λοιπόν ο υστερικός υπερπατριώτης έχει πρώτη στο ψηφοδέλτιο τη Νίκη Τζαβέλα:
αυτή που υμνολογεί την Τουρκία και όλες τις ανθελληνικές πρακτικές της Νέας Τάξης.
Σε όλα τα μεγάλα «εθνικά θέματα» οι θέσεις της είναι αναπαραγωγή των θέσεων των διεθνών ιμπεριαλιστικών ελίτ.
Θέσεις πλήρως ευθυγραμμισμένες με τους εφιαλτικούς σχεδιασμούς της Αυτοκρατορικής Νέας Τάξης.
Πώς, συνεπώς, συμβιβάζεται ο «πατριωτισμός» του Καρατζαφέρη με την υμνωδό της νεοταξικής βαρβαρότητας και «πολυπολιτισμικότητας», την υμνωδό της διεθνούς ανθελληνικής διαπλοκής;
ΔΕΥΤΕΡΗ: Σήκωνε επίσης την γροθιά του (αυτό το ναζιστικό χούι δεν μπορεί να το αποβάλει) και ωρυόταν αφηνιασμένα εναντίον του μεγάλου κεφαλαίου και των Τραπεζιτών ιδιαίτερα.
Εδώ ο καιροσκοπισμός και η απάτη αγγίζουν τα όρια της σχιζοφρένειας.
Ο Καρατζαφέρης δεν ήταν που πριν από μερικούς μήνες, για να σωθεί η Ελλάδα ζητούσε κυβέρνηση προσωπικοτήτων με πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο, τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας;
Τον αντιπρόεδρο δηλαδή του μηχανισμού της Ε.Ε. του κεφαλαίου και των τραπεζών!!!
Ο ίδιος δεν έβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο την Τζαβελλα;
Ο ίδιος δεν κορδώθηκε γι αυτή την άριστη επιλογή του, στο ντιπέιτ, αναφέροντας τις «συστατικές επιστολές» της κυρίας από τον κ. Λάτση, τον κ. Κόκκαλη, τον κ. Κυριακού και την ...βασίλισσα της Ιορδανίας!
Δηλαδή, αυτός ο μεγάλος εχθρός του κεφαλαίου και των τραπεζιτών λήσταρχων βάζει στο ψηφοδέλτιο, πρώτη, και κορδώνεται γι αυτό, την αρχιέρεια της διαπλοκής των λήσταρχων…
Αυτά τα δύο παραδείγματα (μέσα από τα άπειρα που υπάρχουν) αποδεικνύουν περίτρανα τη δημαγωγική παράκρουση και τη μεγάλη απάτη του Καρατζαφέρη.
Ένας στυγνός πολιτικός έμπορας που ωρύεται υστερικά για τα «εθνικά ζητήματα» για να προωθήσει πρακτικά τους πλέον κυνικούς εχθρούς των «εθνικών ζητημάτων».
Γιγάντια η απάτη για το μικρό και καχεκτικό του πολιτικό μέγεθος.
Ας όψονται τα ΜΜΕ των «νταβάδων» και η «προδοσία» της «Αριστεράς»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου