Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!



κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο ρόλο των ΜΜΕ, ηλεκτρονικών και εντύπων στην πολιτική ζωή του τόπου.
΄Εχουμε καταγγείλει οτι οι "Βαρώνοι" και ιδιοκτήτες τους, δεν αποσκοπούν στη σωστή και πραγματική ενημέρωση της κοινής γνώμης, αλλά στο να εκβιάζουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις να εκτελούν στο ακέραιο τις εντολές του, σύμφωνα με τα οικονομικά τους συμφέροντα.
΄Ετσι με τα δημοσιογραφικά τους όργανα και τις παράξενες φάτσες των λεγομένων
"παραθυράτων" είτε δημοσιογράφων είτε 10-15 πολιτικών μαϊντανών και γελοίων υποκειμένων, διαμορφώνουν την πολιτική και κομματική συνείδηση των πολιτών.
Οι πολίτες έτσι ψηφίζουν.
Επηρεάζονται αφάνταστα από την τηλεόραση.
Αγνοούν φυσικά το ρόλο των βαρώνων και ασφαλώς δεν αντιλαμβάνονται οτι η καταιγίδα παρουσίας συγκεκριμένων βουλευτών ή συγκεκριμένου κόμματος κάθε μέρα στα ΜΜΕ, είναι δόλια, δεν αποσκοπεί στην δική τους ενημέρωση, αλλά στην εξυπηρέτηση των δικών τους οικονομικών συμφερόντων.
Συγκεκριμένοι βουλευτές και συγκεκριμένο κόμμα που απολαμβάνει την αφηνιασμένη προβολή των ΜΜΕ είναι οι "τσάτσοι" των βαρώνων.
Γνωρίζουμε και είναι πέραν πάσης αμφιβολίας βέβαιον οτι Πρωθυπουργός και Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σιχαίνονται τους βαρώνους και θέλουν να απαλλαγούν από αυτούς.
Ας συνενοηθούν και συμφωνήσουν στην ανακατονομή των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών συχνοτήτων που αποτελούν ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ.
Τι έχουν πληρώσει στο δημόσιο, πως κατέλαβαν τη συχνότητα, πως είναι δυνατόν τηλεοπτικός σταθμός με προσωρινή άδεια λειτουργίας τοπικής εμβέλειας να εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα; Τι εισπράτει τέλος πάντων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς το Ελληνικό Δημόσιο;
κ.Καραμανλή με σεβασμό και αγάπη σας λέμε οτι η ανασυγκρότηση και επανίδρυση του Κράτους, ξεκινάει από την ανακατανομή των τηλεοπτικών συχνοτήτων.
Ο κ.Γ.Παπανδρέου συμφωνεί.
Τολμήστε εδώ και τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου