Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΑΡΓΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ κ.ΤΡΑΓΑΚΗ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ Κ. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ.
Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Αυτιά, ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας της Ν.Δ. με τον Καρατζαφέρη.
Πολυ αγρά το θυμήθηκε ο κ. Τραγάκης να απαξιώσει τον Καρατζαφέρη....
Ξέχασε ότι σε συνεργασία με τον κ. Σιούφα είχαν οργιάσει στη δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή να μεταπείσουν τους βουλευτές της Ν.Δ. να ψηφίσουν κατά της άρσης της ασυλίας του Ζητωπατριώτη βουλευτη του ΛΑΟΣ, Κ Αιβαλιώτη, και μάλιστα εν αγνοία του Πρωθυπουργού;
Σημειώνουμε οτι ο εισαγγελέας του Στρατοδικείου Αθηνών, ειχε διατυπώσει στον Αιβαλιώτη την κατηγορία του "ανυπότακτου διαρκείας", επειδη με πλαστά έγγραφα επι μία 10ετία εξαπατούσε τις Στρατιωτικές Αρχές για να επιτυγχάνει συνεχείς αναβολές , με απώτερο σκοπό να αποφύγει τη στράτευση ή στη χειρότερη των περιπτώσεων να υπηρετήσει μόνο 45 ημέρες , όπερ και εγένετο.
Άν ειχε αρθεί η ασυλία του Αιβαλιώτη με αυτό το ατιμωτικό αδίκημα σήμερα θα τολμούσε ο Καρατζαφέρης να παριστάνει τον Πατριώτη;
Αλλά ειναι και μία σειρά και άλλων ηλιθιοτήτων πού έχετε διαπράξει εσείς και η παραταξή σας γιά να βρίσκεται σήμερα ο τσαρλατάνος πολιτικός στη βουλή και να σας δουλεύει.
Με λίγα λόγια "ο Καρατζαφέρης υπάρχει, επειδή υπάρχεται και εσείς".....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου