Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΣΕΧΤΑ: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ



ΤΥΦΛΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ





Η «Σέχτα Επαναστατών», το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, αποτελεί τη «νέα φουρνιά» των πρακτορικών, τρομοκρατικών κατασκευασμάτων.
Είναι το συμπληρωματικό προϊόν της μεγάλης προβοκάτσιας των μυστικών υπηρεσιών:
Της κουκουλοφόρικης «εξέγερσης» του Δεκεμβρίου.
Με τη δεκεμβριανή προβοκάτσια περνάμε σε μια νέα πιο επιθετική φάση της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των παρακρατικών μηχανισμών.
Στη φάση της κλιμακούμενης και γενικευμένης τρομοκρατικής επίθεσης.
Μπαίνουν σε κίνηση πλέον, συνδυασμένα και ενορχηστρωμένα, ποικίλες τρομοκρατικές, προβοκατόρικες πρακτικές:
Συμμορίες κουκουλοφόρων, οργανωμένα «τάγματα» ισλαμιστών και άλλων αλλοδαπών μαφιών, επαγγελματίες «αντιρατσιστές» κ.λπ.
Μέσα σε αυτή τη στρατηγική της γενικευμένης τρομοκρατικής προβοκάτσιας εντάσσεται και το κατασκεύασμα της «Σέχτας».
Ένα κατασκεύασμα που επιχειρεί να δώσει «ιδεολογική» έκφραση στην τρομοκρατική προβοκάτσια και να παίξει το ρόλο της πολιτικής καθοδήγησης.
Επιχειρεί, δηλαδή, να θεμελιώσει ένα ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο μίσους, βαρβαρότητας και καταστροφής.
Με στόχο:
Την ελληνική κοινωνία συνολικά, τον ελληνικό λαό, τις ιστορικές αξίες και παραδόσεις, την επαναστατική κληρονομιά των λαϊκών κινημάτων και τη σοσιαλιστική θεωρία.
Και μόνο να διαβάσει κανείς την προκήρυξη της «Σέχτας» θα διαπιστώσει τούτο το εφιαλτικό: ότι εχθρός είναι ο ελληνικός λαός και η εργατική τάξη, η Ιστορία, ο Πολιτισμός, οι ανθρώπινες αξίες, οι αγωνιστικές παραδόσεις των λαών, ο σοσιαλισμός και ο μαρξισμός.
Μέσα σε μια παράγραφο αποκαλύπτεται όλο το μίσος εναντίον του ελληνικού λαού και των εργαζομένων και όλη η ανατριχιαστική φασιστική φιλοσοφία της «Σέχτας».
Διαβάστε:
«Είναι αυτό το κατακάθι των σύγχρονων νεοελλήνων, η παθητική σαπίλα των υπαλληλίσκων, των εμπόρων, των οικογενειαρχών νοικοκυραίων, των πρόθυμων δούλων που έχουν ως φιλοδοξία να μοιάσουν στους αφέντες τους.
Σήμερα η μοναδική τάξη που διαθέτει ταξική συνείδηση, είναι μόνο η μεγαλοαστική που έχει συνείδηση του εαυτού της και των συμφερόντων της.
Από την άλλη το προλεταριάτο και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα δε διαθέτουν καμία συνείδηση παρά μόνο την ακόρεστη επιθυμία για κοινωνική καταξίωση μέσο αξιωμάτων και εύκολου πλουτισμού πατώντας επί πτωμάτων…»
Εδώ, σε αυτό το γνωστό φασιστικό ιδεολόγημα μίσους, βρίσκει άλλοθι η «σέχτα».
Μια και είναι έτσι ο λαός και η εργατική τάξη και δεν μπορούμε να τους αφανίσουμε και να τους αντικαταστήσουμε με «εκλεκτούς», τους καταστρέφουμε, τους δολοφονούμε, τους τρομοκρατούμε, τους μισούμε, τους ισοπεδώνουμε όλα τα ιερά και όσια, τους θάβουμε όλες τις αξίες και όλα τα ιστορικά κεκτημένα, όλα τα οράματα, κάθε αγωνιστική θεωρία και κάθε Πίστη.
Τέτοιο φασιστικό παραλήρημα καταστροφής και χάους, μίσους και κτηνωδίας δεν συναντάς
Είναι το ωμό, κυνικό, τρομοκρατικό παραλήρημα της πλανητικής βαρβαρότητας της Νέας Τάξης.

Αυτά ακριβώς προωθεί και αυτά διακηρύσσει, με άλλες φόρμες, πιο κομψές και πιο «ανθρωπιστικά» δουλεμένες, το πλανητικό κράτος της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας.
Η προκήρυξη της «Σέχτας» κωδικοποιεί με ωμό τρόπο τα νέα φασιστικά ιδεολογήματα του πλανητικού ιμπεριαλισμού, αυτά που αναπαράγουν σε ποικίλες μεταμφιέσεις και «προοδευτικά» μακιγιάζ οι μεταλλαγμένοι «αριστεροί».
Το φιλοσοφικό υπόβαθρο όλων αυτών των ιδεολογημάτων και της προκήρυξης είναι το μίσος για το λαό, η κατεδάφιση κάθε συστήματος αξιών, η αποσάθρωση κάθε κοινωνικής και πολιτικής άρθρωσης, κάθε συλλογικού «είναι» και η αναγωγή της «εκλεκτής» ατομικότητας σε τρομοκράτη Θεό, σε απόλυτο εξουσιαστή.
Η καταστροφή για την καταστροφή, το μίσος για το μίσος, η δολοφονία για τη δολοφονία, ο απόλυτος γκανκστερισμός, αυτό είναι το κεντρικό, αποτρόπαιο μήνυμα αυτής της πρακτορικής κατασκευής.
Η φασιστική βαρβαρότητα της Νέας Τάξης στην πιο ωμή αποκρουστική της μορφή.
Η «Σέχτα» κατασκευάστηκε για να δώσει πολιτική μορφή και έκφραση στα αποθέματα της εξαθλίωσης και βαρβαρότητας που δημιουργεί ο καπιταλισμός και η σήψη του. Κατασκευάστηκε να οργανώσει αυτή την αθλιότητα και τη σήψη και να την κατευθύνει τυφλά στο μίσος και την καταστροφή.
Η οργάνωση της αθλιότητας, του μίσους και της βαρβαρότητας είναι ο φασισμός.
Οι μυστικές υπηρεσίες, τα όργανα του πλανητικού φασισμού, μέσω αυτών των κατασκευασμάτων τους, επιδιώκουν να οργανώσουν τα κοινωνικά και πολιτικά κατακάθια της ιμπεριαλιστικής κτηνωδίας, αποθέματα του μίσους που δημιουργεί η δική τους βαρβαρότητα και σήψη, και ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ εναντίον της κοινωνίας και των λαών, με στόχο να διαλύσουν τα πάντα και να υποτάξουν τα πάντα.
Σε αυτά τα υποπροϊόντα της σήψης και της εξαθλίωσης, ιδιαίτερα της νεολαίας, απευθύνεται η «Σέχτα» και τα προτρέπει στην τυφλή βία και καταστροφή.
Αναγάγει τα υποπροϊόντα και τα απορρίμματα της σήψης σε «πολιτική οντότητα» και τα προτρέπει να οργανωθούν για να σπέρνουν το μίσος και την καταστροφή, να καίνε τους πάντες και τα πάντα.
Το ανατριχιαστικό σάλπισμα της φασιστικής βίας, της τυφλής, καταστροφικής εκτόνωσης και ισοπέδωσης των πάντων στις πιο κτηνώδεις, εφιαλτικές του μορφές.
Οι στυγνοί δολοφόνοι των μυστικών υπηρεσιών αυτό-ανακηρύσσονται «εισαγγελείς» και «εκδικητές», σε «σωτήρες» της κοινωνίας και ανάγουν το τυφλό μίσος, την καταστροφή, τη κουκούλα και τη δολοφονική θηριωδία σε υπέρτατες πολιτικές και ηθικές αξίες:
Σε «σωτηρία»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου