Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ


Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΖΑΒΕΛΑ ΗΤΑΝ "ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ"

"Τη προδοσια πολλοί αγάπησαν, το προδότη κανένας"
΄Ενα ένα, τα κορυφαία στελέχη του ΛΑΟΣ είτε εγκαταλείπουν τον "Πρόεδρο" Γιώργο, είτε αρνούνται να δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών, αφού ο "Πρόεδρος" Γιώργος ήρθε σε υπόγεια συναλλαγή με τους νταβατζήδες του συστήματος, όπως τους έλεγε μέχρι χθές ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ (Κόκκαλης-Λάτσης-Σημίτης) και έβαλε επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιό του την "Υπηρέτρια" των ντόπιων επιχειρηματικών-οικονομικών συμφερόντων καθώς και των ξένων ανθελληνικών κέντρων, την Νίκη Τζαβέλα.
Να υπενθυμίσουμε (διότι οι νταβατζήδες που ελέγχουν τα ΜΜΕ, έντεχνα αποσιωπούν το εθνικά προδοτικό θέμα), οτι η Τζαβέλα, είναι ο μοναδικός πολιτικός, που αποκάλεσε την Βόρειο ΄Ηπειρο ως "Νότια Αλβανία!".
Είχε δε τότε με τη δήλωσή της, προκαλέσει με δηλώσεις την οργή και αγανάκτηση του τ.προέδρου της Δημοκρατίας Χρ.Σαρτζετάκη.
"Πρόεδρε" Γιώργο, πές αλήθεια εκτός από την προβολή σου στα ΜΜΕ, που επιμελώς αποσιωπούν για το παρελθόν της Τζαβέλα, πόσα άλλα ανταλλάγματα πήρες από τους νταβατζήδες γιά να τη βάλεις επικεφαλής στο ψηφοδέλτιό σου;


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Σπύρος Σταθόπουλος είναι καθηγητής και διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεαπόλεως Ιταλίας.
Καθηγητής στο EUROPEAN UNIVERCITY Montreux Ελβετίας.
΄Ηταν μέχρι χθες "Σύμβουλος Ιδεολογικού" του Προέδρου Καρατζαφέρη, ε
κλεγμένο μέλος της Κ.Ε. ,του Πολιτικού Γραφείου της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΛΑΟΣ, υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων και διετέλεσε και Γραμματέας του κόμματος.
΄Ηταν ο άνθρωπος που χάρις στο διεθνές κύρος του και τις προσωπικές του γνωριμίες με τον Αντιπρόεδρο της Ιταλικής Κυβέρνησης Τζιανφράνκο Φίνι, τον Πρόεδρο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης Πασκουά, μπήκε για πρώτη φορά το κόμμα ΛΑΟΣ σε πολιτικό σχηματισμό της Ευρώπης.
Κάντε κλίκ και διαβάστε την επιστολή παραίτησης.
Μεταξύ άλλων ο καθηγητής Σ.Σταθόπουλος επισημαίνει:
" Τή προδοσία πολλοί αγάπησαν, το προδότη κανένας" και
"Ψηφίζοντας ΛΑΟΣ , είναι σαν να γλείφουμε εκεί που φτύναμε η σαν να φτύνουμε τη μούρη μας στο καφρέφτη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου