Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ Μ.Μ.Ε.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ....
Σύστημα Ρουσόπουλου ακούγαμε και σύστημα δεν βλέπουμε...
Ενα σύστημα προϋποθέτει να έχει ένα κόμμα και ιδιαίτερα μία κυβέρνηση στη διάθεσή της τηλεοπτικά ή έντυπα μέσα τα οποία θα περνούν τις "θέσεις" της.
Αυτά μου έλεγε το μεσημέρι π.υπουργός σε γνωστό στέκι της Αθήνας, όταν σε ομήγυρη συζητούσαμε το κλείσιμο του "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ".
Ποτέ η κυβέρνηση δεν στήριξε τις προσκείμενες στο χώρο της εφημερίδες η τηλεοπτικούς σταθμούς.
Ούτε στη ΝΕΤ η οποία υπάγεται στην ΕΡΤ και υποτίθεται οτι διορίζει πρόεδρο και Δ.Σ. της αρεσκείας της, μπορεί να κάνει κουμάντο!!!
Εκεί περισσότερο περνούν τις θέσεις της αντιπολίτευσης και λιγότερο της κυβέρνησης.
Οταν χάνεις τον έλεγχο της επικοινωνίας και δεν μπορείς ούτε το κυβερνητικό έργο να "περάσεις", έχεις αποτύχει ως κυβέρνηση, οπότε και η πτώση είναι η μοιραία κατάληξη.
Ανυπόληπτα πρόσωπα, χωρίς νου και γνώση είναι επικεφαλής του επικοινωνιακού επιτελείου της Ν.Δ.
Αυτοί δεν είναι επικοινωνιακοί καθοδηγητές, αυτοί είναι επικοινωνιακοί καρπαζοεισπράκτορες...
Εφημερίδες που υποτίθεται οτι παραδοσιακά ανήκουν στο χώρο της κεντροδεξιάς όπως ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, με εξαίρεση την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.
Ακόμα και με τη Γιάννα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ λυκοφιλίες είχαν, με αποτέλεσμα εκτός από την κακή διαχείριση της Γιάννας, να μην είναι σε θέση να βοηθήσουν μία φιλική στην κυβέρνηση εφημερίδα με τόσους πολλούς εργαζομένους, με αποτέλεσμα να κλείσει.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ

Οι φωστήρες της επικοινωνίας της Ν.Δ. επένδυσαν στη ΧΩΡΑ του Τράγκα η οποία δεν πουλάει ούτε 500 φύλλα την ημέρα και ο οποίος Τράγκας εισέπραττε 2.800.00 ευρώ απο κρατικές διαφημίσεις και σε έναν περίεργο τύπο ονόματι Π.Μαυρίκο εκδότη μιάς εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΗ (ουδεμία σχέση με την παλιά ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ) που δεν την ξέρει, ούτε αγοράζει κανείς, και τον οποίο ο Αβραμόπουλος διόρισε για μεροκάματο αντιπρόεδρο στο Ψυχιατρείο Αθηνών.
Τι να πει κανείς...
Αντε και περαστικά σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου