Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ...


ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ....
Είναι απο τα πιο τρελλά και ανείπωτα, ο Αθηναίος πολίτης να επιβαρύνεται κάθε χρόνο με πρόσθετα δημοτικά τέλη, τα οποία μάλιστα χαρακτηρίζονται και ως ανταποδοτικά και παρα ταύτα να μην απολαμβάνει της στοιχειώδους καθαριότητας που αποτελεί δημόσιο αγαθό και έχει άμεση σχέση με την υγεία.
Γνωρίζουμε οτι οι συμβασιούχοι οδοκαθαριστές υπάγονται μισθολογικά στο Υπουργείο.
Γνωρίζουμε όμως επίσης οτι πρωταρχική υπόσχεση του Κακλαμάνη ήταν να διευθετηθεί το θέμα των συμβασιούχων οδοκαθαριστών και να υπαχθούν στο Δήμο.
Ο Δήμαρχος το ξέχασε, το άφησε στην τύχη του, ενώ είναι παγκοίνως γνωστό οτι κάθε χρόνο, την ίδια χρονική στιγμή το ίδιο πρόβλημα δημιουργείται.
Φαίνεται οτι ο Δήμαρχος ήταν τόσο απασχολημένος με την προεκλογική εκστρατεία της Ντόρας, την επάνδρωση των εκλογικών της κέντρων, ως και την μεταφορά Αθιγγάνων για να την ψηφίσουν, που δεν του έμεινε χρόνος να ασχοληθεί με την καθαριότητα.
Το χειρότερο δε γιαυτόν, είναι το γεγονός οτι μετά την εκλογή Σαμαρά έχει πέσει σε μελαγχολία, δεν έχει όρεξη και έφεση για δουλειά και το σπουδαιότερο δεν τον ακούει κανείς Αντιδήμαρχος, με αποτέλεσμα ο Δήμος να υπολειτουργεί.
Ο Νικήτας έχασε το κύρος και την αίγλη του.
Του έφυγε απο το όνομα η Νικη και του έμεινε το ήτας (Νικ-ήτας)

1 σχόλιο:

  1. Απεκαλυφθη το ποσο ανικανος και καιροσκοπος ειναι.Ειναι ευχαριστο το γεγονος οτι θα τον ξεφορτωθουμε απο δημαρχο συντομα. το ασχημο ειναι οτι ακουω φημες οτι ο Σαμαρας θα βαλει στη θεση του τον αλλο απαραδεκτο και ανικανο Αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή