Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΕΝΟΧΗ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ...



ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
Ο εισαγγελέας της έδρας Σ.Μουζακίτης, έπειτα απο πολύμηνη αποδεικτική διαδικασία, δεν πείστηκε για την αθωότητα του Μαντούβαλου και ζήτησε την καταδίκη του για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως νομιμοποίηση εσόδων απο εγκληματικές ενέργειες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) και συμμετοχή στο παραδικαστικό κύκλωμα.
Την ίδια ποινική μεταχείρηση ζήτησε και για τους συγκατηγορουμένους του, όπως τον πρώην ανακριτή Ευάγγελο Καλούση, τον επιχειρηματία Γιάννη Μπολέτση και τον δικηγόρο Σωτ.Ντινόπουλο με τους οποίους μοιράζεται το εδώλιο...
Κρίμα, δεν τον έσωσε ο αγώνας που έκανε για την Ντόρα και κυρίως δεν τον έσωσε η παρουσία του στην εξέδρα μαζί με την Ντόρα , στην προεκλογική της ομιλία στην Πλατεία Κοτζιά, όπου εθεάθη να χαιρετά τα ... πλήθη των αθίγγανων που είχε μαζέψει ο Νικήτας, έτσι για να δείξει στους δικαστές οτι έχει συν τοις άλλοις και ... πολιτική δύναμη...!!!

2 σχόλια:

  1. Αν κάποιος με ρωτούσε τι θα πει σκατοφατσα, να, θα του έλεγα κοίτα αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ωραιοτερη ειδηση που διαβασα τους τελευταιους μηνες.Αναρωτιομουν με το θρασος του να βγαινει στα καναλια και να το παιζει εντιμος πολιτικος και αγνος φιλαθλος.
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή