Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

OI ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ "ΙΩΝ"


Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ...

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου





Είναι γνωστή η δημοσιογραφική απάτη αυτών των βιομηχανιών και τα ποικίλα τεχνάσματα εξαπάτησης της κοινής γνώμης που χρησιμοποιούν: Από παραποιήσεις των γεγονότων και τις κατασκευές «ειδήσεων» μέχρι τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις μαϊμού.
Θυμάστε αυτή την απάτη με τον ερχομό του Ερντογάν!!!
Μέσα σε ένα τέτοιο καθεστωτικό έντυπο υπάρχει και η εστία των «αριστερών» και «αντιεξουσιαστικών» μικροβίων.
Μια εστία που έχει εκπαιδευτεί ιδιαίτερα στις ταχυδακτυλουργίες, στα τεχνάσματα απάτης και στους αφοριστικούς στιγματισμούς: Το όργανο των υπερκρατικών δικτύων (τέτοιο είναι το καθεστώς των ισχυρών κέντρων εξουσίας μέσα στα οποία βρίσκονται και οι βιομηχανίες των ΜΜΕ) πουλάει τοις μετρητοίς «αντιεξουσιαστικές» ιδεολογίες και επαναστατιλίκια του κότερου!!!
Όταν αυτοί οι συνδαιτυμόνες του κεφαλαίου σε κατηγορούν και σε στιγματίζουν, σου δίνουν επαναστατικά εύσημα.
Και το αντίθετο: Όταν υποστηρίζουν λυσσαλέα «αντιεξουσιαστικά» στέκια, δείχνουν το πόσο «αντιεξουσιαστικά» είναι αυτά!!!
Τα όργανα της υπερεξουσίας στηρίζουν τους «εχθρούς» της εξουσίας!!!
Όπως αυτά τα όργανα της υπερεξουσίας στηρίζουν και καθοδηγούν τις κουκουλοφόρικες «εξεγέρσεις» κατά του καθεστώτος!!!

Ανακάλυψαν, λοιπόν οι «Ιοί» το αντιεξουσιαστικό «Ρεσάλτο» και εκεί που ακούγανε ΡΕΣΑΛΤΟ και τους έπιανε αλλεργία ΤΩΡΑ μοχθούν να προβάλλουν το «Ρεσάλτο» των «αντιεξουσιαστών» του Κερατσινίου.
Άσχημο παιχνίδι τους έπαιξε η ιστορία.
Πριν από λίγο καιρό τα «αδελφάκια» τους στο indymedia σκούζανε:
«Τσακίστε το ΡΕΣΑΛΤΟ»!!!
Και μετά οι διαβόητοι «Ιοί» στοχοποιούσαν το «ΡΕΣΑΛΤΟ»:
«Το ΡΕΣΑΛΤΟ των Εξαρχείων»!!!
Τώρα ουρλιάζουν σαν ύαινες υπέρ του «Ρεσάλτο» (Κερατσινίου), του παντελώς άγνωστου και στους ίδιους (μέχρι σήμερα καμία αναφορά δεν είχαν κάνει) και το οποίο έγινε γνωστό από τα σκοτεινά παιχνίδια των διωκτικών αρχών.
Το τι είναι αυτό το «στέκι» στο Κερατσίνι όσοι έχουν μυαλό καταλαβαίνουν. Και δυστυχώς για τους υπερκαθεστωτικούς «Ιούς» η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αντιλαμβάνεται. Και αντιλαμβάνεται περισσότερα όταν διαβάζει τους «Ιούς» και τους ύμνους προς το στέκι…

Αποκαλυπτικότατο επίσης είναι ότι αυτοί οι υπάλληλοι του ευαίσθητου «προοδευτικού» υπερκράτους δεν βγάλανε άχνα όταν οι κουκουλοφόροι του παρακράτους αποτέφρωσαν τα γραφεία του «Εξαρχιώτικου ΡΕΣΑΛΤΟΥ»!!!

Τέτοια «αντικειμενικότητα» και τέτοια «αριστερή ευαισθησία»!!!
Αλλά εκεί που αριστεύουν οι «Ιοί» είναι στα τεχνάσματα της απάτης.
Εμφανίζουν λοιπόν στο χθεσινό δημοσίευμά τους (Σάββατο) δύο εξώφυλλα από ένα περιοδικό με την επωνυμία «Ρεσάλτο» και υποστηρίζουν ότι είναι του Κερατσινίου και από το 2000.
Πολλαπλή η απάτη:

Απάτη πρώτη:

Εμφανίζουν δύο εξώφυλλα, δίχως να υπάρχει η δυνατότητα στον αναγνώστη, ακόμα και με φακό μεγεθυντικό, να εξακριβώσει τις ημερομηνίες και τον αριθμό φύλλου. Αν και αυτά δεν λένε απολύτως τίποτα σήμερα. Μπορεί να κατασκευάσεις μέσα σε λίγη ώρα πλήθος εξωφύλλων…

Απάτη δεύτερη:
Το ίδιο αναρχικό «ρεσάλτο» καταγράφει ηλεκτρονικά την έκδοση πέντε φύλλων της εφημεριδούλας τους:
Η πρώτη: Φεβρουάριος 2008!!!
Η δεύτερη είναι εξαφανισμένη
Και οι τρεις υπόλοιπες το 2009.
Δηλαδή μέσα σε δύο χρόνια έχουν εκδώσει, σύμφωνα με αυτά που λένε οι ίδιοι, 5 εφημεριδούλες, εκ των οποίων η μία είναι εξαφανισμένη;;; Οι
«Ιοί» μας μιλάνε για έντυπο από το 2000!!!
Διαψεύδουν και τους ίδιους του Κερατσινίου!!!

Απάτη τρίτη:

Όταν κάποιος υποστηρίζει ότι υπάρχει περιοδικό ή εφημερίδα «ΡΕΣΑΛΤΟ» από το 2000, θα πρέπει να μας δείξει τη συνέχεια.
Δεν μπορεί να κυκλοφορεί ένα έντυπο από το 2000 και να μην καταγράφεται ΠΟΥΘΕΝΑ.
Άραγε είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άγνωστο και χωρίς ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
Δεν αποκλείουμε την ύπαρξη κάποιου τέτοιου εντύπου το οποίο μπορεί να έβγαλε δύο ή τρία φύλλα το 2000 και το οποίο να εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Όποιος ανοίξει και ψάξει στο ιντερνέτ μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ποιο ΡΕΣΑΛΤΟ υπάρχει, είναι το γνωστό και κυκλοφορεί μηνιαίως αδιάλειπτα επί τέσσερα συνεχή χρόνια. Οι «Ιοί» το γνωρίζουν, εξάλλου έχουν ασχοληθεί ποικιλοτρόπως και πολύχρονα μαζί μας, αλλά επιδίδονται σε δόλια τεχνάσματα για να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τους αναγνώστες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου