Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ...


ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ME ONΤΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γράφει ο/η Greek American News Agency

«Μεγάλο μέρος των προβλημάτων που υπάρχουν ανάμεσα σε Άγκυρα και Αθήνα, θα λυθούν χωρίς αμφιβολία την επομένη της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση», αυτή η δήλωση απάντηση του έλληνα πρέσβη στην Ουάσιγκτον κ. Βασίλη Κασκαρέλη σε ομιλία του στο WOODROW WILSON CENTER την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου (09) καθώς και η εν συνεχεία διευκρινιστική επεξήγηση στο τέλος της ομιλίας του σε σχετική ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου που απαντά ότι «Σε περίπτωση που η Τουρκία γίνει μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα περισσότερα από τα μεταξύ μας προβλήματα, θα λυθούν την αμέσως επόμενη μέρα και χωρίς καν να χρειαστεί διαπραγμάτευση. Τα προβλήματα στο Αιγαίο, ας πούμε. Όταν η Τουρκία ενταχθεί στην ΕΕ, τα σύνορα θα καταργηθούν, επομένως δεν θα απομείνει και πρόβλημα».
Τα παραπάνω όχι μόνο δεν αποτέλεσαν μέρος της ομιλίας αλλά επί πλέον διαστρεβλώθηκαν και παρερμηνεύθηκαν σκόπιμα από Τούρκους.
Το παιχνίδι της διαστρέβλωσης και παραπληροφόρησης συνέχισαν άθελα τους βέβαια -θέλουμε να πιστεύουμε - αρκετά ελληνικά blog και site τα οποία αναπαρήγαγαν με τα ανάλογα αυθαίρετα σχόλια και συμπεράσματα. Δυστυχώς όμως όσοι δικοί μας -Έλληνες σχολιαστές με όντως εθνικές αναγνωρισμένες ευαισθησίες και μερικοί εξ αυτών με αληθινή εθνική προσφορά Bloggers έπεσαν στην παγίδα των Τούρκων και άρχισαν να επικρίνουν αδίκως με δυσμενή σχόλια τον Έλληνα Πρέσβη. Έπαιξαν δηλαδή άθελα τους το παιχνίδι των Τούρκων που δεν είναι άλλο από το να εμφανίσουν τον Έλληνα «ενοχλητικό» αλλά δραστήριο πρέσβη όχι μόνο ως υπέρμαχο της ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε αλλά και περίπου ως εκείνον που ζητά την κατάργηση των ελληνικών συνόρων!


Πλήρες κείμενο εδω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου